Live@SoulPeddler 12. aprila uz Anne Marie i bendove – Lazar, Flatlander i Prst u Ljubu

0
242
Oglasi

Još jedan u nizu koncerata Live@SoulPeddler održaće se u petak, 12. aprila. Nastupiće žanrovski potpuno različita ali po energiji slična četiri benda, a to su: Lazar, Flatlander, Anne Marie i Prst u Ljubu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Lazar  je space/rock instrumentalni trio iz Novog Sada koji će prisutne provozati svojim neparnim ritmovima ali uz ambijentalne deonice iz najlepših snova.

Bend Lazar čini ekipa sjajnih muzičara koju su se našli u ovom sastavu i funkcionišu kao dobro podmazana mašina, a to su: David Aksamit (gitara), Milan Zipančić (bubnjevi) i Marko Vasiljev (bas).

Lazar/ Photo: Promo (SoulPeddler)
Lazar/ Photo: Promo (SoulPeddler)

Flatlander je najnajnovi sastav takođe iz Novog Sada. Ekipa starih vukova iz raznih bendova (Ex-Face it, Ex-Whorses, Ex-Doy me kokosh) svoj prvi nastup imala je na Brutal Festu III, a evo ga i drugi u SoulPeddler Coffee Roomu.

Anne Marie/ Photo: Promo (SoulPeddler)
Anne Marie/ Photo: Promo (SoulPeddler)

Subotička kantautorka Anamarija Tumbas aka Anne Marie, svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka.

Poznata je kao saradnica mnogih autorskih underground bendova kao što su Zli jezici, Sputnik i Wooden Ambulance.

Samostalno nastupa tek nešto više od godinu dana, a svoj stil karakteriše kao sladunjavi dark pop oslanjajući se na emotivne tekstove, električnu gitaru i vokalne lupove.

Prst u Ljubu je četvoročlani punc/rock bend iz Crvenke čiji članovi za sebe kažu: – Anarho četvorka neprijatnog izgleda i sumnjivog muzičkog kvaliteta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime