Live session, “Tvoj zvuk”, “Tvoj stih”… i jedna premijera benda Jolly Little Bunch u Šapatu

0
169
Jolly Little Bunch/ Photo: Promo
Oglasi

Studio Šapat ponosno ističe svoju misiju podrške lokalnim i regionalnim talentima i priliku koju pruža autorima da dele kreativnost sa publikom širom regiona.

Live session sa bendom Jolly Little Bunch predstavlja još jedan korak ka ostvarivanju te misije.

Jolly Little Bunch/ Photo: Promo

Jolly Little Bunch je drugi bend iz Novog Sada koji je imao priliku da sarađuje sa Šapatom, a njihova energija i strast prema muzici oduševili su ceo tim studija.

Publika već uveliko može da uživa u video materijalu ovog live sessiona koji je objavljen na YouTube kanalu Šapat studija.

– Bilo je čarobno. Hajlajt je to što smo se upoznali i nastavljamo da upoznajemo kreativne kolege koji su nastupali pre nas. Jedva čekam da čujem sledeće face. Sekta se širi, a scena oživljava. Šapat, spice and everything nice – poručio je Dragutin Šuković Šule, frontmen i vokal benda.

Posebno čar donosi premijerno izvođenje pesme “Golden teacher” tokom ovog sessiona. Bend je uneo svoju jedinstvenu interpretaciju u ovu numeru, dodajući poseban pečat celokupnom doživljaju.

– Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa Jolly Little Bunch, snimanje nam je prosto proletelo. Bend je već dovoljno sazreo, momci znaju šta žele i sada rade na tome da te svoje želje ostvare. Nije lako na ovim prostorima probiti se sa takvim zvukom i nadam se da će vremenom ljudi u većoj meri zapaziti ovaj bend i dati im priliku da rastu, kao što smo to mi učinili – poručili su uz Šapata.

Ceo nastup bend Jolly Little Bunch, intervju, “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih” možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime