Lipov Loud i S.T.R.A.H. u petak, 15. decembra u Cetinjskoj 15

0
262
Lipov Loud /Photo: Slobodan Stanković
Oglasi

U petak, 15. decembra u Cetinjskoj 15 u prostoru Antishop Elektropionir nastupiće beogradski bend Lipov Loud sa specijalnim gostima, kultnom grupom S.T.R.A.H.

Lipov Loud osnovan je 2018. godine i publici širom Srbije postao prepoznatljiv po energičnim nastupima, čvrstom svirkom i direktnim, nedvosmislenim tekstovima.

“Ne pristajem”… Lipov Loud objavio prvi EP

Bend je do sad objavio nekoliko demo snimaka, EP “Ne pristajem” za izdavačku kuću Long Play i 8.12.2023. novi spot “Pokušavam” kojim najavljuju koncert u Elektropioniru. Nastupali su širom Srbije na brojnim koncertima i festivalima i u septembru ove godine, zajedno sa još dva benda organizovali su nezaboravan koncert u parku “Beograd bašta” u Bregalničkoj ulici u Beogradu, što predstavlja prvo dešavanje u tom prostoru u poslednjih 40 godina.

Lipov loud čine: Goran Kostić Kole (bubnjevi), Đorđe Đolović (ritam gitara), Branislav Glumac (solo gitara i vokal) i Rade Šević (bas i vokal).

Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti i beogradska grupa S.T.R.A.H. osnovana još 1985. godine čiji je postojani status urbane legende 2019. godine zakucan albumom “Kvog”.

S.T.R.A.H./Photo: Brian Rasic

Bend S.T.R.A.H. koji trenutno snima svoj drugi studijski album čine Željko Debeljević (gitara i vokal), Aleksandar Žikić (gitara i vokal), Aleksandar Timofejev (bubnjevi) i Miloš Marković Feliks (bas).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime