Linkin Park ima novi No. 1 – život, bez Čestera, ide dalje…

0
364
Čester Benington Linkin Park, screenshot YouTube Friendly Fire
Oglasi

Najnoviji singl Linkin Parka stigao je na vrh top liste ove nedelje. Pesma označava još jednu ogromnu pobedu za bend, ali uspon pesme na Billboradu samo je deo njihove priče o uspehu, a možda i velika pobeda grupe koja se “bori za život” posle preranog odlaska Čestera Beningtona.

“Friendly Fire” Linkin Parka, sa glasom preminulog Čestera Beningtona, stigla je na vrh Mainstream Rock Airplay liste ove nedelje. Reč je o pesmama koje su ostavile najbolji utisak na radio stanicama širom SAD koje se posebno fokusiraju na mejnstrim rok.

Vraća se Linkin Park… Čestera Beningtona menja – pevačica?

Tako je Linkin Park ove nedelje osvojio svoj deseti No. 1 na Mainstream Rock Airplay listi. Svoju poslednju pobedu dostigli su manje od godinu dana pošto je njihov prethodni hit “Lost” stigao do vrha na istoj listi.

To je dobar znak za album na kojem se nalazi, a koji je objavljen prošlog petka, 12. aprila.

Linkin Park objavili novu pesmu “Friendly Fire”, s pokojnim Česterom na vokalu…

Pre samo nekoliko dana, bend je objavio svoj najnoviji projekat, “Papercuts (Singles Collection 2000-2023)”. Kompilacija sadrži mnoge od najvećih hitova Linkin Parka i najpopularnije singlove. Da bi privukli fanove da kupe i strimuju set, grupa je dodala nekoliko manje poznatih i ranije neobjavljenih rezova, uključujući upravo “Friendly Fire” i “Lost”.

Čini se da uspeh “Friendly Fire” sugeriše da bi se za “Papercuts” mogle očekivati uzbudljive stvari. Kompilacija će sigurno krenuti ka vrhu nekolicine Billboard top lista za nekoliko dana, uključujući Billboard 200, Top Album Sales, i pregršt lista specifičnih za rok.

Linkin Park neće da nastupa sa hologramom Čestera Beningtona, Majk Šinoda objasnio zašto…

Sa samo još jednim singlom broj 1 na listi “Papercuts (Singles Collection 2000-2023)” bi mogao da postigne mnogo više nego što su neki možda predvideli. Interesovanje za njihov katalog, a posebno za novu muziku, moglo bi da ga dovede do prvih 10 na raznim toplistama, a možda čak i do najviše stepenice.

Život, bez Čestera, ide dalje…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime