Lini Kravic isprozivao “crnačke medije”, pa sad mora da vadi kestenje iz vatre…

0
130
Leni kravic, screenshot YouTube
Oglasi

Leni Kravic je putem X/Twittera razjasnio svoje nedavne komentare u kojima je naizgled sugerisao da ga crnački zabavni mediji nisu podržavali tokom njegove karijere.

Leni Kravic se skinuo do kraja u novom spotu… YouTube naznačio da bi “mogao da bude neprikladan”

Njegovo pojašnjenje usledilo je pošto je u intervjuu za Esquire ispričao da nikada nije bio pozvan ni na jedan događaj Black Entertainment Television (BET) ili Source Awards.

– Do dana današnjeg nisam bio pozvan na događaj BET ili Source Awards. Ja sam crni umetnik koji je ponovno uveo mnoge forme crne umetnosti, koji je srušio barijere – baš kao i oni koji su bili pre mene. To je pozitivno. I nemaju šta da kažu o tome?… Nisam ovde zbog priznanja. Ovde sam zbog iskustva – izjavio je u intervjuu Kravic.

Kako je Leni Kravic nagovorio Sleša da zajedno snime “Always on the Run”…

Kako je bio prilično oštar u toj izjavi, sada je odlučio putem X/Twittera objasni šta je pritom mislio:

“Važno mi je da ispravim navode u nedavnim medijskim izveštajima na osnovu intervjua koji sam dao. Moje crnačko muzičko nasleđe mi puno znači, a svoj uspeh dugujem svojim obožavaocima koji su krenuli sa mnom na ovo putovanje tokom cele moje karijere. Komentar koji sam dao nije bio o ‘crnim medijima’ ili ‘crnačkoj zajednici’. Konkretno sam mislio na crne dodele nagrada. Moj komentar je trebalo da izrazi zabrinutost oko toga da crnački umetnici budu prepoznati po svom radu u onome što se sada naziva ‘netradicionalnom’ crnačkom muzikom, što nije”.

Leiy je zaključio svoju objavu istakavši važnost prepoznavanja porekla rock and roll muzike.

Leni Kravic dizajanirao “svoj” klavir… Napraviće samo 10 komada, a “cijena je prava sitnica”

“Rock and roll je muzika u čijem smo stvaranju bili ključni i deo je naše istorije. Moramo da zadržimo naše nasleđe i slavmoi to zajedno. BET i bezbrojni drugi utrli su put ovoj vrsti priznanja. Nadam se da će, deleći moju zabrinutost, biti pojašnjeno ovo pitanje”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime