Lepe vesti za bend Evolucija… Čitaoci nemačkog magazina “Cute and Dangerous” proglasili “Hunt” za album godine

0
439
Oglasi
Evolucija/ Photo: Promo
Evolucija/ Photo: Promo

U konkurenciji više od 120 albuma iz celog sveta, glasovima čitalaca nemačkog muzičkog magazina “Cute and Dangerous” album “Hunt” švajcarsko-srpskog gothic metal benda Evolucija proglašen je za album godine.

– Iznenađeni smo i oduševljeni što je naš album proglašen za album godine! Hvala svima na glasovima, izdvojenom vremenu i pažnji posvećenoj našoj muzici. Nasa želja je da muzikom širimo dobru energiju i ova nagrada je svakako korak u dobrom smeru! – poručila je pevačica Ilana Marinjes.

Evolucija/ Photo: Promo
Evolucija/ Photo: Promo

Bend Evolucija osnovao je u Švajcarskoj 2007. basista Dragiša Marinjes. Godine 2007. objavili su debi izdanje “Baklja slobode” (Take It Or Leave It).

Pararelno sa albumom bend Evolucija snimio je i glavnu temu “Pale Rider” za nemački film “Templari”, a sa rediteljem Andreasom Leflerom snimili su i spot za “Pale Rider” na ruševinama dvorca u Zelu. Bend je nastupio kao počasni gost na promociji filma u Minhenu.

U jesen 2014. Evolucija počinje sa radom na drugom studijskom albumu “Igra počinje” koji je objavljen 15. marta 2016.  godine (Take It Or Leave It).

Za singlove “Letim”, “Kao iz sna” i “Nisam za tebe ja” urađeni su i spotovi, a je odlično ocenjen od strane muzičkih kritičara u zemlji i inostranstvu.

Evolucija/ Photo: Promo
Evolucija/ Photo: Promo

Prvi album na engleskom jeziku “Hunt” objavili su 30. marta 2018 za nemačku izdavačku kuću Pure Steel Records (za svet) i RnR Records (bivša Jugoslavija).

Članovi benda Evolucija su: Ilana Marinjes (vokal), Dragiša Marinjes (bas gitara), Stevan Miletić (solo gitara), Igor Miladinović (ritam gitara) i Aleksandar Kaštevarac (bubnjevi).

https://www.youtube.com/watch?v=32v33xAFfxQ

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime