Legende bluz i fank muzike tokom jeseni u klubu Bluz i Pivo…

0
418
Bluz gitarista/Photo: Pixabay
Oglasi

Klub Bluz i Pivo, sinonim za kvalitetnu bluz, jazz i fank muziku, najavljuje niz spektakularnih događaja koji će obogatiti muzičku scenu u Beogradu tokom naredna dva meseca.

Bluz i Pivo će na Dorćolu ugostiti žive legende bluz i fank muzike, a takođe podržati autorski jazz sa naših prostora i iz regiona.

Mud Morganfield: Naslednik legende Muddy Watersa

Bluz i pivo, promo

U petak, 22. septembra, sa početkom u 21:30 časova, klub Bluz i Pivo će ugostiti jednog od najvećih naslednika u bluz muzici – Mud Morganfielda. Mud Morganfield, sin legendarne bluz ikone Muddy Watersa, će se pridružiti našoj publici sa svojim energičnim nastupom i jedinstvenim glasom. Koncert će biti upotpunjen izvanrednim bluz bendom koji čine neki od najboljih bluz muzičara.

Jazz Festival Bluzika: Tri dana nezaboravnog jazz iskustva

Bluz i pivo, promo

Očekuje vas trodnevni jazz festival Bluzika od 13. do 15. oktobra. Ovaj festival će vam pružiti priliku da uživate u odličnoj autorskoj jazz muzici iz naše zemlje i regiona. Evo šta vas očekuje po danima:

13. OKTOBAR
Stanković Showcase
EJO
Mikan Zlatkovich Trio (USA)

14. OKTOBAR
Art Baden Quartet (USA)
Drama Quartet
Jelena Jovović & Shoomagnions

15. OKTOBAR
Ivan Radivojević Quartet
Jure Pukl Uncle Ruthless (Slovenija)
Bluzika je pravi raj za ljubitelje jazz muzike i prilika da se otkriju novi zvuci, podrži jazz scena i uživa u nezaboravnom jazz iskustvu.

Fred Wesley & The New JB’s: Fank legende ponovo u Beogradu

Bluz i pivo, promo

Fred Wesley & The New JB’s će napraviti pravi muzički spektakl u klubu Bluz i Pivo, 28. oktobra. Fred Wesley, legendarni frontmen i trombonista, poznat je kao osnivač fank muzike, kompozitor, šef benda čuvenog James Browna, vođa The New JB’s, solista George Clintona i Parlament Funkadelic-a i Bootsy Colins Rubber Banda. Njihov nastup će vam doneti pravu muzičku žurku i nezaboravno iskustvo.

Klub Bluz i Pivo je ponosan što može da predstavi ovu seriju događaja i poziva sve ljubitelje kvalitetne muzike da se pridruže i uživaju u nezaboravnim koncertima i festivalu. Rezervišite svoje karte na vreme i budite deo muzičke magije koja dolazi u Beograd!

Karte za sve događaje se mogu kupiti u svakog dana u klubu Bluz i Pivo od 12-23h.

Rezervacije se mogu izvršiti putem telefonskog broja 0631773750.
Karte za koncerte su ograničene na 180.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime