Lažni trejer za novog Bonda videlo već više od 3 miliona ljudi, i svi su saglasni – on je taj…

0
92
Henri Kavil/Photo: promo
Oglasi

Otkako je Danijel Krejg otkrio da se povlači iz uloge Džejmsa Bonda, fanovi najslavnijeg filmskog špijuna zamišljaju svoje omiljene glumce kako preuzimaju ulogu legendarnog agenta 007.

Oni koji su sanjali Henrija Kavila imali su priliku da vide kako bi se on snašao u legendarnoj ulozi kada je pre nedelju dana na internetu osvanuo trejler za Bond 26 koji prikazuje njega i Margo Robi kao Bond devojku. Samo, stvar je u tome što je trejler – lažan.

Aron Tejlor-Džonson je (verovatno) novi Džejms Bond, a sad je “drama” ko će biti sledeća “Bond devojka”…

“Kavil, poznat po svom uglađenom šarmu i neporecivoj harizmi, ušao je u ulogu legendarnog agenta MI6 sa samopouzdanjem i stilom. Njegov portret Bonda trebalo bi da redefiniše lik za novu generaciju, spajajući klasičnu sofisticiranost s modernom oštrinom”, stoji u opisu viralnog videa koji je pregledan skoro 3 miliona puta otkako je u prošle subote postavljen na YouTube.

U opisu, kreator KH Studio jasno objašnjava da je snimak konceptualni trejler napravljen kao kreativni eksperiment.

“Njegova svrha je čisto umetnička, s ciljem da zabavi i uključi YouTube zajednicu. Moj cilj je da pokažem svoju kreativnost i veštine pripovedanja kroz ovaj trejler”, stoji u opisu.

Od Dejvida Linča do Džejmsa Bonda… 10 najgorih uvodnih filmskih scena svih vremena

Ipak, s obzirom na užurbanu gomilu online sadržaja i brzinu kojom ju se konzumira, neki su gledaoci verojatno u početku pomislili da je trejler stvaran, iako Kavil ima onaj pomalo animirani sjaj koji imaju likovi generisani veštačkom inteligencijom, a snimak uključuje daleko manje visokooktanske akcije tipične za Bondove trejlere.

Po svemu sudeći, fanove franšize o tajnom agentu oduševila je ideja da se u glavnoj ulozi nađe Kavil uz Margo Robi, koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

“Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba”, napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: “Wow, Kavil je prirodni Bond. Uzmite ga”.

Njih je 13, a može biti samo jedan: Ovo su svi kandidati za novog Bonda

Fanovi su takođe pisali kako bi glumac zaista trebalo da postane novi Bond i da će popularnost ovog lažnog trejlera uveriti producente da razmisle o njemu kao nasledniku Danijela Krejga. Među Kavilovim prednostima koje su istakli, fanovi navode da je glumac bio deo mnogih akcionih filmova uključujući “Mission: Impossible: Fallout”, i da bi se verovatno dobro snašao i u ulozi agenta 007.

Sledeći glumac koji će igrati slavnog tajnog agenta tek treba da bude otkriven, a najnovije glasine tvrde da će to biti zvezda “Kick-Assa” Aron Tejlor Džonson. Kavil trenutno promoviše predstojeći film Gaja Ričija o Drugom svetskom ratu “The Ministry of Ungentlemanly Warfare”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime