Kupite kokice od Zone i ulaznicu od Maneta… Druženje sa glumcima “Zone Zamfirove 2”

0
254
Oglasi
Zona Zamfirova 2/ Photo: imdb.com
Zona Zamfirova 2/ Photo: imdb.com

Tokom ovog vikenda posetioci beogradskih bioskopa imaće priliku da upoznaju zvezde filma “Zona Zamfirova 2”. Glumci kostimirani u likove koje tumače u filmu, naći će se u ulozi domaćina bioskopskih dvorana, najavio je distributer “Art Vista”.

Osim druženja i fotografisanja sa gledaocima, glumci će “raditi” i na blagajni bioskopa i prodavati kokice.

Gledaoci će moći da se druže sa akterima filma pre ili nakon projekcija 11. Februara u “Sinepleksu” (Delta siti) oko 15.30 časovai, u Dvorani Doma sindikata oko 16.30 časova, u “Takvudu” oko 17:15, u “Sinepleksu” (Ušće) u 18:00 i u “Fontani” u 19:00 časova.

plakat yona imdb

U nedelju, 12. Februara,  glumci očkuju publiku u “Sinepleksu” (Delta siti) u 15:30 u Dvorani Doma sindikata u 16:30, “Sinepleksu” (Ušće) u 18:00 i u “Rodi” u 19:00 časova.

Ljubavna priča Zone Zamfirove i Maneta kujundžije nastavlja da niže uspešne premijere po zemlji i inostranstvu, a u želji da se zahvale za dosadašnju gledanost, akteri ovog ostvarenja će se družiti sa publikom u beogradskim bioskopima.

U filmu igraju: Milan Vasic, Brankica Sebastijanovic, Ljiljana Stjepanovic, Lane Gutović, Gorica Popović, Marina Ćosić, Nikola Stošić i drugi.

Izvor: Tanjug.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime