KRIS BRAUN PRVI PUT O NOĆI KAD JE PRETUKAO RIJANU: Pljuvala mi je krv u lice, osećao sam se kao čudovište

0
496
Oglasi
Rijana i Kris Braun/Photo: YouTube printscreen
Rijana i Kris Braun/Photo: YouTube printscreen

Svima je već dobro poznata priča o razlozima raskida Krisa Brauna i Rijane, ali da podsetimo za svaki slučaj.

Te 2009. godine Kris je Rijanu pretukao, a fotografije pretučene pevačice obišle su svet. U dokumentarcu o njegovom životu pod nazivomnaziva ‘Chris Brown: Welcome To My Life’, reper je po prvi put otkrio detalje priče koja je uzdrmala svet slavnih.

https://www.youtube.com/watch?v=WtxYIRDOfnA

Naime, sukobu između dvoje muzičara prethodio je trenutak kada je Braun Rijani priznao vezu s devojkom za koju je do tada tvrdio da s njom nikad nije bio. Ta informacija je šokirala pevačicu, a kako je Kris objasnio, Rijana je posle toga počela da ga mrzi.

– Probao sam sve, ali nju nije bilo briga. Više mi nije verovala. Od tog mog priznanja sve je krenulo nizbrdo. Usledili su verbalni sukobi, ali i fizički. Bilo je obostrano, ovo je prvi put da to kažem – tvrdi Kris.

Rihhana/Photo: rihannanow.com
Rihhana/Photo: rihannanow.com

Dodao je da Rijanu i dalje voli.

– Biću iskren. Svađali smo se, ona bi udarila mene, ja bih udario nju. Nikad to nije bilo dobro. Svako malo smo vodili razgovore i pitali se što uopšte radimo zajedno – priča reper.

Te večeri kada je situacija eskalirala, Kris i Rijana stigli su na zabavu gde se pojavila i devojka koja je već unela i previše problema u njihovu vezu. Tokom večeri je došla da se pozdravi s njima, a Rijani je to toliko zasmetalo da je počela da plače. Završili su u njegovom Lamborginiju gde mu je pev+ačica vikala da ga mrzi i počela da ga udara. Iako je on uveravao da sa spomenutom devojkom nije u nikakvom kontaktu, ona je nastavila po svome.

– Sećam se da je ona pokušala da me udari, ali onda sam u jednom trenutku ja izgubio kontrolu i udario je onako – stvarno. Pesnicom. Razbio sam joj usnu. Kad sam video što sam učinio, bio sam u šoku. Pljuvala mi je krv u lice. Tokom borbe mi je bacila ključ od auta kroz prozor, a kad sam počeo da ga tražim, ona je izašla iz automobila i vikala “upomoć, pokušava da me ubije”.

– Nikad nisam mislio da ću dići ruku na ženu, osećao sam se kao čudovište – priznaje Braun.

Tokom gostovanja kod Opre Vinfri, Rijana nije mogla da suzdrži suze kada na red došlo pitanje o Krisu.

Rijana i Kris Braun/Photo: YouTube printscreen
Rijana i Kris Braun/Photo: YouTube printscreen

– Izgubila sam najboljeg prijatelja, u jednom trenutku, sve se promenilo – zaključila je tada.

Zbog ovog incidenta reper je bio osuđen uslovno.

HL/100posto.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime