Kreće Moj OFF – besplatan onlajn letnji filmski maraton

0
273
Broker_stil iz filma_Foto promo
Oglasi

Besplatan onlajn letnji filmski maraton Moj OFF čeka nas od 1. do 31. avgusta na platformi mojoff.net.

Publika će tokom avgusta imati priliku da pogleda 60 ostvarenja igranog i dokumentarnog filma različitih žanrova, svetova i emocija, među kojima su Aftersun, Bergmanovo ostrvo, C’mon C’mon, Summer of 85, Ubistvo svetog jelena, Aferim!, Alma Viva, Žena Čajkovskog, Joyland, Džoni Dep: Kralj kulta, Sent Omer…

Moj OFF vizual

Na platformi će u svakom trenutku moći da se pogleda 30 filmova, a program će biti svakodnevno ažuriran.

Bioskop iz fotelje… ali pravi: Startovala MOJ OFF online platforma, gledaćemo filmove “dok se boje ne rastope”…

Gledaoci će samo prvog dana festivala imati priliku da pogledaju film “Broker” reditelja Hirokazua Korede. Sniman u Južnoj Koreji film prati priču mlade žene koja jedne kišne noći ostavlja svoju bebu na pragu crkve. Novorođenče kupe dvojica muškaraca koji kradu napuštene bebe kako bi ih prodavali roditeljima koji su spremni dobro da plate. Kada se mlada žena, puna kajanja, vrati u crkvu, otkriva nezakoniti posao i odlučuje da se pridruži muškarcima kako bi pronašla najbolje usvojitelje za svoju bebu.

Japanski reditelj Hirokazu Koreda čiji je film “Kradljivci” iz 2018. u Kanu nagrađen Zlatnom palmom, a u kategoriji Za najbolji inostrani film nominovan za nagradu Oskar, donosi ostvarenje koje američki dnevni list Washington Post hvali kao film čije se najmračnije teme socijalne disfunkcije i pukotina, pretvaraju u bajku iznenadne slatkoće.

Platforma Moj OFF nastala je 2020. godine u godini pandemije, sa idejom da prikaže izvrsna ostvarenja prikazana na nekom od svetskih i domaćih festivala, koja imaju kratak bioskopski život ili nikada nisu prikazana, i koja su teško dostupna na vodećim streaming platformama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime