Kralj Čačka i Gordan Kićić nam otkrili “Realnu priću”: Deda Mraz je švorc…

0
335
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Film “Realna priča” već tri nedelje puni bioskope širom zemlje i regiona, a želeći da dodatno obraduje fanove, reditelj i glumac Gordan Kičić predstavio je prvi spot sa muzikom iz filma koju potpisuje Kralj Čačka.

Glavna muzička numera “Deda Mraz je švorc” već se uveliko emituje na radio stanicama, a Kičić navodi da je od početka rada na filmu verovao da će se muzika Nenada i Marka Marića odlično uklopiti u “Realnu priču”.

– Senzibilitet i zvuk se idelano uklopio u film. Smatrao sam da takva vrsta muzike, koja je kod nas retkost, može da bude posebna vrednost filmu. Mi se nismo pozvali ranije, samo sam slušao njegovu muziku, ali kada smo počeli da sarađujemo na filmu, zaista smo se odlično uklopili – opisao je Kičić svoju saradnju sa Kraljem Čačka.

Kralj Čačka/ Photo: AleX (BBF)
Kralj Čačka/ Photo: AleX (BBF)

Nenad Marić alijas Kralj Čačka objašnjava da se prilikom odabira pesama za film trudio da temama, harmonijom i bojama isprati stil “Realne priče”.

– Ideja je bila da muzika u filmu bude sa merom podrška emociji koju film nosi što je bio uzbudljiv zadatak za nas. Uz blage sugestije reditelja došli smo do finalnih tema i zvuka za koji mislim da dobro radi uz sliku – smatra Marić.

“Realna priča“ vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U filmu osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime