Kortni Lav objavila fotku s Kobejnom i napisala: Moj život je od tada najmračnije s*anje koje možete da zamislite

0
745
Oglasi
Kortni Lav/Photo: facebook@courtneylove
Kortni Lav/Photo: facebook@courtneylove

Kurt Kobejn i njegova supruga Kortni Lav početkom devedesetih bili su kontroverzni rokenrol par koji je privlačio pažnju javnosti sve do Kobejnovog samoubistva 1994. godine. Danas je Lav objavila fotografiju sa venčanja na Havajima i prisećala se decenija koje su prošle. Kobejnov bend Nirvana je u tom trenutku bio na vrhuncu svog uspeha, dok je Lav tek započinjala svoju muzičku karijeru sa bendom Hole.

Lav je na svojoj objavi napisala: “Pre 28 godina. Sećam se osećanja vrtoglavice, koliko sam bila zaljubljena, kako sam znala kolika sam srećnica.”

“I dalje mogu da ga vidim kako stoji na toj obali”, nastavlja Lav u svojoj objavi, i dodaje da je tog dana upalila sveću, otišla na suši sa bliskim prijateljem i prošetala psa.

 


View this post on Instagram

28 years ago , we got married , in Honolulu, on Waikiki beach ? tonight spoke to sponsor , I .. Lit some candles ? chanted ,diamoku , Walked my dog ? . Went to sushi with my best friend , the closest I have to another one. 28 years ago I recall feeling , deeply , delighted , dizzy , so in love, and knowing how lucky I was . This man was an angel. i thank him for looking out for me , many parts of the the last 28 years have been torturous chaotic and uphill, and in public? That is the darkest shit imaginable, it almost tapped my resilience , almost . but between Kurt’s strange amazing divinity , and the honor of a few true friends , the gift of desperation and sobriety . Of a Higher power and of love , and of empathy , I’m here now. It’ll be ok ,fuck , I see him on the shore . Rocking in the free world. My husband.

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

Vezu su započeli devedesetih godina u Sijetlu, a od samo starta Kobejn i Lav su bili u centru skandala. Od zloupotrebe narkotika, preko alkohola, do nasilja, a kasnije i teorija kako je Lav zapravo ubila Kobejna, ovaj par se i dalje smatra jednim od najzanimljivijih parova pop kulture.

Iako su planirali su da se otrezne pre rođenja njihove kćerke Frensis Bin, to se nije desilo, pišu strani mediji. Takođe, mediji su pisali i da je čak Kortni Lav koristila heroin iako je znala da je trudna.

Pevačica je u svojoj objavi na Instragramu dodala da je njen život već 28 godina haotičan, sa usponima i padovima i da je javnost sve to mogla da isprati, napominjući da je to “najmračnije sr*nje koje možete zamisliti”.

HL/Izvor: B92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime