Korn zvanično predstavili “Forgotten”, novu najavu za album “Requiem”

0
289
Oglasi
KoЯn/Press Photo; credit Tim Saccenti, Universal
KoЯn/Press Photo; credit Tim Saccenti, Universal

Posle izuzetno zapažene numere “Start The Healing” koja je objavljena u novembru prošle godine, legendarni metal bend Korn predstavlja novi singl pod nazivom “Forgotten”.

Reč je o drugom singlu sa predstojećeg albuma “Requiem” na kome će se naći, pored već objavljenih, još sedam potpuno novih numera. Uz pesmu predstavljen je i visualizer koji je kreirao EFFIXX.

KORN TIZOVAO NOVU PESMU “NOW”, DRUGU NAJAVU ALBUMA “REQUIEM”, UZ ZANIMLJIVO “IGRICU”…

Od svog osnivanja, bend je prodao 40 miliona albuma širom sveta, dobio dve Grammy nagrade i postavio nebrojene rekorde u svom muzičkom žanru. Pevač Džonatan Dejvis, gitaristi Džekms Šaferr i Brajan Velč, basista Redžinald Arvizu i bubnjar Rej Luzije nastavili su da pomeraju granice rock i metal žanrova, a istovremeno su ostali inspiracija novim generacijama muzičara širom sveta.

Forgotten_Cover Artwork
Forgotten_Cover Artwork

Izlazak dugo očekivanog studijskog izdanja “Requiem” se očekuje 4. februara, a u pripremi je i turneja na kojoj će bend imati priliku da svojim vatrenim fanovima uživo predstavi neke od svojih najvećih hitova, kao i nove numere.

Izdanje “Forgotten2 je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime