Korn u julu sledeće godine u Bugarskoj, na Hills of Rock Festivalu…

0
369
Korn/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Kumovi nu metala, Korn, najavili su dva iznenađujuća evropska koncerta za 2024.

Legende Bejkersfilda su zvanično objavile da će svirati u Spodek areni u Katovicama, u Poljskoj, 30. jula, a gost će im biti rastući metalcore sastav Spiritbox.

Ovo saopštenje označava njihovu prvu zvaničnu potvrdu nastupa za 2024. godinu, a prema svemu sudeći, izgleda da će Korn preskočiti većinu evropskih festivala sledeće godine. Međutim, nakon detaljnijeg pregleda Kornovog zvaničnog sajta, čini se da je potvrđen još jedan koncert – i to u Bugarskoj, na Hills of Rock Festivalu 25. jula.

Da li vam se nose Korn “adidaske”…?

Koncert je potvrdio i organizator festivala, kao da će i na ovom nastupu gosti Kornu biti Spiritbox, ali i britanski heavy metal bend Loathe.

– Korn, Spiritbox i Loathe su prva imena Hills of Rock 2024, i nadamo se da ćemo uskoro promeniti naslovnu fotografiju sa još uzbudljivijim bendovima – saopštili su organizatori.

Hills of Rock će biti održan 25, 26. i 27. jula na dobro poznatom mestu – Veslačkoj bazi u Plovdivu. Svi fanovi koji su kupili karte za izdanje 2023. koje nije održano moći će da ih koriste sledeće godine. Svako ko je kupio kartu za ovogodišnje izdanje festivala a želi da je vrati i povrati novac to može da učitini najkasnije do 31. decembra.

Klasik benda Korn “Freak on a Leash” dobio novu, sasvim nesvakidašnju verziju…

Za sve ostale – karte za HILLS OF ROCK 2024 su već u prodaji na www.ticketstation.bg po ceni od 99 leva (oko 50 evra) za jednodnevnu kartu do 180 leva (oko 90 evra) za trodnevnu.

Ulaznice za koncert u Spodek areni biće puštene u prodaju 15. decembra, u 11 časova po srednjeevropskom vremenu.

2024. će takođe obeležiti 30. godišnjicu Kornovog debi albuma. Za sada nisu najavljeni drugi datumi Korna za narednu godinu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime