Korn odložio koncerte, Džonatan Dejvis ima koronu…

0
335
Oglasi
Korn/Photo: facebook@korn
Korn/Photo: facebook@korn

Vest dolazi nakon što je Korn prošle subote 14. avgusta otkazao nastup u Skrantonu, u američkoj državi Pensilvaniji, nekoliko sati pre nego što je muzičari trebalo da izađu na pozornicu. Dejvis u tom saoptenju nije imenovan, a bend je za razlog odlaganja u poslednji čas naveo da je “potvrđen slučaj COVID-19 u redovima Korna”.

Nova izjava objavljena na stranicama društvenih medija benda u ponedjeljak 17. avgusta ovu situaciju, a bend je napisao: “U subotu smo primili nesrećnu vest da je Džonatan pozitivan na Covid-19, pa smo zbog toga morali da odložimo nastup u poslednji čas. Kao rezultat njegovog pozitivnog testa, takođe moramo da promenimo raspored sledećih nekoliko koncerata. Kao i uvek, naš primarni cilj je da osiguramo sigurnost svih uključenih, pa je to nešto što mora da se učini”.


View this post on Instagram

A post shared by Korn (@korn_official)

Navedeno je još da je Džonatonovo raspoloženje dobro i da se odmara i oporavlja.

Šest koncerata je odloženo, pa će oni dobiti nove datume, dok su dva otkazana zaključno s 25. avgustom. Grupa planira povratak na pozornice već 27. avgusta kad je zakazan koncert u Tinley Parku u Ilinoisu.

HL/Izvor: soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime