Kori Fildmen opasno prodrmao kavez… U dokumentarcu tvrdi: Pedofilija je najveći problem Hollywooda

0
353
Oglasi
Kori Fildmen/Photo: YouTube printscreen
Kori Fildmen/Photo: YouTube printscreen

Kori Fidmen, nekadašnja tinejdžerska zvezda osamdesetih poznat po ulogama u filmovima “Gremlini”, “Goonies” i “Ostani uz mene”, u intervjuu za britanski The Guardian izjavio je kako je “pedofilija najveći problem Hollywooda”.

Fildmen i dalje tvrdi kako su on i Kori Hajm, njegov najbolji prijatelj iz tih vremena, bili seksualno iskorišćavani. Obojica su bili velike glumačke nade, obojica su kao punoletni postali sve manje zanimljivi Hollywoodu, počeli su da se drogiraju, a njihova koleginica Alison Arngrim izjavila je kako se tada pričalo da dvojicu Korija drogiraju i zatim seksualno iskoriščavaju. I dok je Fildmen 1995. prestao da se drogira, Hajm se nikada nije očistio i umro je pre 10 godina.

Fildmen već duže vreme najavljuje da će u dokumentarnom filmu “Truth: The Rape of the Two Coreys” objaviti istinu, naročito u delu u kojem govori da je 1986. godine, na snimanju filma “Lucas”, Korija Hajma silovala visoko pozicionirana osoba iz Hollywooda.

Fildmen je taj dokumentarac režirao, producirao i napisao scenario, ali tvrdi da se premijera neprestano odlaže zbog problema s osiguranjem. U tom film, kaže Fildmen, ne samo da će otkriti imena ljudi koji su silovali njega i Hajma već će i dokazati da je postojala zavera kako bi se silovatelji zaštitili.

https://www.youtube.com/watch?v=x8yhyvOGFRc

– Nitko ne želi da ganja loše momke – rekao je Fildmen n za The Guardian pokazujući brojne e-mailove u kojima advokati odbijaju da mu daju pristup policijskim izveštajima i video snimcima iz tih vremena.

Fildmen je već objavio imena nekih pedofila koji su njega i Hajma seksualno napastvovali. Tako je u svojoj autobiografskoj knjizi “Choreography” objavio ime Rona Krajmsona, što je bio pseudonim za Džona Grisoma, nebitnog glumca koji je u osamdesetima glumio u dva filma s Fildmenom, a kasnije je osuđen zbog pedofilije. Rekao je i da ga je seksualno iskorišćavao Marti Vajs, nekadašnji menadžer mladih glumačkih talenata, koji je 2012. godine osuđen za šest meseci zatvora zbog pedofilije. Treća osoba koju je označio bio je Alfi Hofman, vlasnik kluba u kojem su se organizovale zabave za klince mlađe od 16 godina, a njegov otac radio je za velike filmske kompanije i to kao osoba koja bira glumce za filmove.

Majka Korija Hajma slaže se s tim da je njen sin bio seksualno iskorišćavan ali se čudi zašto Fildmen već nije objavio imena velikih holivudskihigrača upletenih u pedofiliju. Fildmen je na to odgovorio da će objaviti ta imena u filmu kako bi mu film bio gledan.

https://www.youtube.com/watch?v=J0_Pr1Gp53Q&feature=emb_title

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime