Kontroverzni komičar Dejv Šapel napadnut tokom nastupa, Džejmi Foks skočio da ga brani…

0
420
Oglasi
Dejv ŠApel/Photo: press promo
Dejv ŠApel/Photo: press promo

Društvene mreže noćas su eksplodirale posle objave da je slavni komičar Dejv Šapel napadnut na pozornici tokom nastupa u Hollywood Bowlu, u sklopu festivala pod nazivom Netflix Is A Joke.

U Šapela se zaleteo neko iz publike i srušio ga, o čemu nema detaljnijih saznanja jer publika nije smela da unosti mobilne telefone na taj nastup. Ipak, neki su uspeli da unesu telefone pa su procureli snimci iz kojih se vidi kako je jedna osoba, dok drži mikrofon, srušena pošto se muškarac zaleteo u tu osobu. Pretpostavlja se da je reč upravo o Šapelu.

Zanimljivo, na drugom videu pojavljuju se glumac Džejmi Foks i Dejv Šapel. Foks je, navodno, skočio na binu kako bi pomogao da se uhvati muškarac koji je nasrnuo na komičara. Voditelj festivala tada je rekao “Kad god ste u problemu, pojavitće se Džejmi Foks sa šerifovskim šeširom”, na šta je poznati glumac odgovorio “Mislio sam da je to deo showa”.

Šapel je kasnije rekao, na svoj sarkastičan način:

– Radim ovo već 35 godina. Upravo sam zgazio crnca u backstageu. Uvek sam to želeo da uradim.

KRIS ROK PRVI PUT O INCIDENTU S VILOM SMITOM: NEĆU DA GOVORIM O TOME DOK MI NE PLATE…

Džejmi Foks je bio nešto ozbiljniji i rekao:

– Slušajte, samo želim da kažem … ovaj čovek je apsolutni genije. Moramo da ga štitimo celo vreme. Ti si genije. Ti si legenda i nećemo dozvolit da ti se išta dogodi. 

Pošto je Foks napustio pozornicu, Šapel je pozvao gledaoce da se smire i nastavio nastup.

Dejv Šapel našao se u centru pažnje svetske javnosti u oktobru prošle godine kada je njegov show “The Closer” prikazan na Netflixu posle čega je usledila lavina krizika od strane transrodnih osoba.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime