Koncertni film “Ghost: Rite Here Rite Now” 20. i 22. juna ekskluzivno u Srbiji

0
91
Ghost/Photo: Ryan Chang
Oglasi

Po prvi put u Srbiji publika će imati prilike da uživa u performansu i muzici čuvenog rok benda Ghost – 20. i 22. juna od 19.30 biće ekskluzivno emitovan koncertni film “Ghost: Rite Here Rite Now” u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (BIG).

Opako iskustvo… Ghost najavili svoj debitantski igrani film “Rite Here Rite Now”

“Ghost: Rite Here Rite Now” je najnoviji američki koncertni film u režiji Tobiasa Fordža i Aleksa Rosa Perija. U njemu se pojavljuje švedski rok bend Ghost koji nastupa na Kia Forumu u Inglvudu, Kalifornija, na poslednja dva severnoamerička datuma njihove koncertne turneje 2023 Re-Imperatour. Film takođe uključuje i narativnu priču zasnovanu na veb seriji koju je producirao bend sa izmišljenim likovima i predanjima koja ih okružuju.

Ghost poster

Snimljen tokom dva rasprodata koncerta Ghosta u Los Anđelesu, “Ghost: Rite Here Rite Now” je mnogo više od koncertnog filma. Prvi dugometražni film benda kombinuje očaravajuće nastupe uživo sa narativnom pričom koja preuzima niti zapleta iz dugotrajne serije vebizoda benda. Rezultat je potpuno jedinstvena fantazmagorična mešavina: izvođenje omiljenih pesama “od krvi i mesa” sa svih pet albuma Ghosta, kao i RIAA platinasti “Mary On A Cross” i još mnogo toga.

Ghost objavili obradu Genesis klasika “Jesus He Knows Me”

Bilo da je neko posvećeni Ghost obožavalac koji želi da oživi dragocena sećanja na spektakl uživo, ili je neko samo među radoznalima, “Rite Here Rite Now” učiniće da se odlože telefoni i da se živi u trenutku uz potpunu opčinjenost uz ovaj bombastičan, ali intiman bioskopski portret Ghosta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime