Koncerti na Zidiću… Hunting Souls 13. jula na Platou Milana Mladenovića

0
237
Oglasi
Hunting Souls/ Photo: AleX
Hunting Souls/ Photo: AleX

Koncerti na Zidiću, koje već nekoliko sezona organizuje Dom omladine Beograda, postali su nezaobilazna tačka susreta svih generacija u vrelim letnjim večerima.

Ove subote, 13. jula od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće bend Hunting Souls.

Hunting Souls, rockabilly grupa iz Beograda sastavljen od mladih muzičara, počelo je sa radom 2013. godine, a želja članova bila je da vršnjake motivišu da slušaju kvalitetnu muziku.

Veseli i energični, spadaju u mlade bendove koje treba i vredi čuti uživo.

Photo: Promo
Photo: Promo

Na početku nastupali su po Beogradu, a kasnije i po većim gradovima u Srbiji pa i van zemlje (Mađarska, Crna Gora).

Bili su pregrupa na koncertima bendova Psihomodo Pop i Partibrejkersi. Nastupali su na brojnim festivalima, moto skupovima i koncertima humanitarnog karaktera širom zemlje.

Tri puta su nagrađivani na SVURF-u (2013, 2014. i 2015.), a na takmičenju bendova u Šestoj beogradskoj gimnaziji osvojili su prvo mesto.

Hunting Souls se uglavnom rade pod uticajem rockabilly muzike ’60, ’70 i ’80 godina prošlog veka. Bend čine: Anja Dajić (vokal, gitara), Petar Dajić (bubnjevi), Vanja Beader (bas) i Nikola Lončar (saksofon).

Koncerti na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, kao nezaobilazni deo letnje ponude Beograda, postali su institucija za sebe.

Do sada se na Zidiću predstavilo preko 150 muzičkih sastava, uglavnom neafirmisanih snaga, novih talenata i onih koji obećavaju, ali i nekih poznatih grupa, pa i gostiju iz bližeg i daljeg inostranstva.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime