Koncert u čast Vlade Divljana… (ne)normalni & Zdenko Kolar 8. marta u novosadskoj Fabrici

0
322
Oglasi
(ne)normalni/ Photo: Promo
(ne)normalni/ Photo: Promo

Posle tri rasprodata beogradska koncerta (dva na Kolarcu i jedan u Kombank Dvorani), (ne)normalni konačno stižu 8. marta u Novi Sad, u SKCNS Fabriku, gde će izvesti pesme iz svih perioda bogate muzičke karijere Vlade Divljana.

Deo repertoara činiće i najveći hitovi grupe Idoli, a na tim pesmama bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, (član Idola i basista koji je pratio Divljana od samog početka).

(ne)normalni će da nastupaju u sastavu: Anja Aleksić (violina), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet), Igor Martinko (harmonika, električna gitara), Miloš Jovanović (klavir), Attila Benke (bubnjevi) i Branislav Pavlović (bas gitara).

Zdenko Kolar/ Photo: AleX
Zdenko Kolar/ Photo: AleX

Ulaznice će biti u pretprodaji od ponedeljka 14. februara po ceni od 800 dinara, a moći će da se kupe online kao i na prodajnim mestima GigsTixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike.

Vrata Fabrike otvaraju se u 20:30 časova. Koncert će početi u 21:00 čas i održaće se u skladu sa propisanim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

A kako je bilo na beogradskim koncertima možete da pogledate u nastavku teksta…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime