Koncert koji smo čekali… Autopark posle pet godina ponovo u Domu omladine

0
208
Oglasi

Prvi put posle tačno pet godina, beogradski bend Autopark će 1. aprila održati koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Ognjenka Lakićević/ Photo: Facebook @autoparkband
Ognjenka Lakićević/ Photo: Facebook @autoparkband

Kako je Ognjenka Lakićević pevačica i frontmen benda izjavila za Tanjug, Autopark zapravo nikada nije prestao da radi:

– Samo smo se umorili od ovog klasičnog oblika postojanja benda, pa smo isprobavali drugačije pojavne oblike. Takođe, usled nekih životnih okolnosti smo se malo povukli, što nikako ne znači da smo prestali da pravimo muziku.

Pošto im je 1. april veoma značajan datum njega su i izabrali za svoj povratnički nastup.

– Prošli koncert u Amerikani pre mnogo godina je bio istog tog datuma. Shvatili smo da nam se svira, vratili smo se na probe u nešto izmenjenoj postavi i uzbudljivo nam je. Što se tiče postave, pojačanje je stiglo u vidu Miroslava Cakića na klavijaturama i bubnjara Lava Bratuše, koji su tu pored našeg basiste Milana, i naravno, Nikole (gitarista i autor pesama Autoparka), i mene.

Autopark/Photo: Facebook@autoparkband
Autopark/Photo: Facebook@autoparkband

Iako nisu nastupali, Autopark je svake godine objavljivao novogodišnji singl kao poklon onima koji su i dalje bili zainteresovani za opstanak benda.

– Čisto da im se javimo, da smo dobro i da još uvek imamo šta da kažemo. Kao kad odete u inostranstvo pa se povremeno nekome javite pismom ili razglednicom i kažete, dobro sam, mislim na tebe, evo o čemu razmišljam u poslednje vreme – kazala je Ognjenka.

Bend Autopark je do sada objavio četiri albuma i brojne singlove, a poslednji od njih “Isplaniraj mi dan” najavljuje nov materijal i koncert u Domu omladine.

Za zagrevanje će biti zaslužena grupa Hod, koja je u septembru prošle godine objavila debi album “Redak vazduh”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime