KOMŠIJSKE SMICALICE… Robi Vilijams provocira Džimija Pejdža tako što mu glasno pušta Black Sabbath i Pink Floyd

0
281
Oglasi
Džimi Pejdž i Robi Vilijams/Photo: facebook
Džimi Pejdž i Robi Vilijams/Photo: facebook

Sve je počelo pošto je Vilijams dobio pravo na gradnju podrumskog bazena u svojoj vili, u londonskom Holland Parku, a koja se nalazi tik do dvorca Džimija Pejdža.

Pravni spor oko dozvole za gradnju podrumskog bazena, koji se vodio između građanina Robija Vilijamsa i građanina Džimija Pejdža, završio je prošlog meseca i to presudom da je Vilijamsu dozvoljeno da iskopa bazen u svojoj vili koja se nalazi odmah do tzv. dvorca prvog nivoa, londonskog doma bivšeg gitariste Led Zeppelina – građanina Džimija Pejdža. Pejdž se protivio kopanju bazena zbog strahai da bi kopanje moglo da naruši temelje njegovog dvorca sagrađenog 1875. godine.

Kuće Džimija Pejdža i Robija Vilijamsa/Photo: google maps
Kuće Džimija Pejdža i Robija Vilijamsa/Photo: google maps

Ipak, spor se,izgleda, nije završio onda kada je presuda donesena. Pismo koje je potpisano samo sa “Jonny” poslato je tamošnjem kvartovskom veću sa molbom da se nešto učini po pitanju svađe dvojice kompija, koje narušavaju mir u kvartu.

Vilijams, navodi se u pismu, navodno žestoko provocira Pejdža puštajući glasno Black Sabbath, Pink Floyd i Deep Purpl, muziku koja, isto tako navodno, smeta Pejdžu, a u njegovom prisustvu šeta noseći periku koja bi trebalo da imitira Roberta Planta, kao i jastuk koji nosi ispod uskih majica aludirajući na Plantov zapušteni pivski stomačić.

Inače, radovi na iskopavanju Vilijamsovog podrumskog bazena još uvek nisu počeli. Razlog za to je što građanin Vilijams prvo mora da obezbedi garanciju nezavisnih stručnjaka da će eventualne podzemne vibracije biti nadzirane, a razmatra se i polaganje eventualne finansijske garancije da Pejdžov dvorac neće biti oštećen.

Btw… baš smo se potresli zbog komšijskih muka ove dvojice. Bolje da se bave onim što najbolje znaju – muzikom.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime