Koliko smeha, toliko suza… Pet godina posle smrti Robin Vilijams dobio kanal na YouTubeu

0
244
Oglasi
Robin Vilijams/Photo: printscreen
Robin Vilijams/Photo: printscreen

Čuveni glumac Robin Vilijams dobio je svoj kanal na video platformi YouTube koji će slaviti njegov život i sve njegove uloge.

Kanal je pokrenut nakon što je prošlog meseca objavljen tizer koji pokazuje najsmešnije trenutke Robina Vilijamsa tokom njegovog stendapa na bini. Serija video-snimaka je već podeljena putem kanala, uključujući neke od Robinovih trenutaka na bini i intervju s Robininim prijateljem Luisom Blekom o njegovom prijateljstvu sa zvezdom.

“Bilo da poznajete Robina sa bine ili sa ekrana, kao komičara, vanzemaljca – budite spremni da se smejete i plačete na njegove nezaboravne i urnebesne performanse”, navodi se u opisu ovog kanala.

 


Vesti o pokretanju njegovog kanala stižu nakon što je Robinova ćerka Zelda (30) podelila staru fotografiju sa svojim slavnim ocem. Otkrila je da će prilikom prolećnog čišćenja naići na snimke kako bi prošlo vreme tokom korona virusa, prenosi britanski Metro.

-Ako želite da uradite u njegovu čast, prijavite se kao volonter u najbližem skloništu za beskućnike ili saznajte kako da napravite prvu pomoć za beskućnike. Poklonite paket hitne pomoći u njegovo ime. To bi ga obradovalo’ – rekla je Robinova ćerka Zelda Vilijams i dodala da su i donacije raznim dobrotvornim fondovima korak u pravom smeru, no da je najvažnije širiti smeh i ‘kreativno psovati’.

Holivudski glumac izvršio je samoubistvo u avgustu 2014. godine.

HL/Izvor: B92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime