Ko živ ko mrtav… Treći nastavak “Avatara” izlazi krajem 2025., četvrti 2029. a peti i poslednji – 2031.

0
300
Avatar: Put vode
Avatar: Put vode/ Photo: Promo (20th Century Studio)
Oglasi

Posle uspeha filma “Avatar: The Way Of Water” iz 2022. Disney je objavio da su sledeća tri filma naučno-fantastične franšize Džejmsa Kamerona odložena, i to za celu godinu.

Neke velike holivudske zvezde htele su da budu “glavni Avatar”… ali – stativa

Izlazak trećeg nastavka tako je pomeren s decembra 2024. na decembar 2025. Posledično, sledeća dva filma su odložena za 2029. i 2031. To znači da će poslednji film “Avatar” franšize biti premijerno prikazan 22 godine posle debija originalnog filma iz 2009.

Da li znate šta je Post Avatar Depression Syndrome…

Disney i Džejms Kameron još nisu komentarisali i dali razlog odlaganjka, ali producent franšize Džon Landau na Twitteru je napisao da su filmovi “epski poduhvat za koji je potrebno vreme da se dovede do nivoa kvaliteta kojoj mi kao filmdžijei težimo, a publika očekuje”.

“Avatar: The Way Of Water” na bioskopskim blagajnama zaradio je više od milijardu dolara globalno samo 14 dana posle izlaska i trenutno je treći film s najvećom zaradom svih vremena, što je sreća za fanove franšize, ali i za filmsku ekipu, jer je Kameron pre izlaska filma izjavio kako je spreman da prekinuti franšizu posle trećeg filma ako “The Way Of Water” ne postigne uspeh na blagajnama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime