Ko želi da nastupi na Exitu neka požuri sa prijavom… Otvoren konkurs za muzičke nade iz celog sveta

0
198
Photo: Exit
Oglasi

EXIT festival i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pokreću konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula.

Proteklih godina na ovaj konkurs prijavljivalo se ukupno preko 6.000 izvođača, a samo prošle godine od neverovatnih 1083 prijavljenih izvođača iz 28 zemalja, izabrano je 34 bendova i 10 di džejeva.

Bendovi, di džejevi i kantautori mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu www.exitmusic.rs, a konkurs će trajati do 25. marta.

Marko Vidojković iz beogradskog sastava Crveni vetar pozvao je muzičare iz celog sveta da se prijave za nastup na festivalu – Future Shock Stage na Exitu je odskočna daska iz snova za svaki novi bend. Odlično pozicionirana bina, sa vrhunskom opremom, sjajnim toncima i stejdž menadžerom koji je za bend nešto između dobrog duha i starijeg brata. Na ovoj bini si kao kod kuće, bez obzira da li si u bekstejdžu ili nastupaš ili gledaš nečiji nastup.

Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje dve svoje numere ili DJ miksa putem striming servisa SoundCloud, te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu, dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2017. godinu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime