Ko je nekonaj i šta to ima da nam kaže…

0
146
Jana Đorđević p.k.a nekonaj/Photo: Ivana Ivković Pleskić
Oglasi

Jana Đorđević p.k.a nekonaj objavila je svoju prvu autorsku numeru pod nazivom “Distanca” i njom poručuje da je spremna da nam otkrije ko je nekonaj i šta ima da kaže.

Nekonaj je ime koje već par meseci kruži našom alternativnom muzičkom scenom. Vezujemo ga za producenta A.N.D.R. i pesmu “Miris” kao i za izvođača pod imenom Mapo Keys i pesmu “Planin”.

nekonaj – distanca cover art

Ovaj autentični i snažni ženski vokal odmah je postao favorit publici kao i iskusnim muzičarima sa domaće scene iako se još nismo upoznali sa stvaralaštvom umetnice koja nosi ovo nesvakidašnje ime.

Beogradska publika imala je priliku da upozna Janin vokal kroz mnogobrojne nastupe u kultnim beogradskim jazz i bluz klubovima kao i većim festivalskim binama. Tako su je i otkrili producent A.N.D.R. i Kića, frontmen benda Retrospektiva. Vrlo brzo nakon prvog nalaženja u studiju nastala je ideja, odmah posle ideje i pesma, pa onda još sedam pesama. Pesma “Distanca” ne predstavlja samo njen prvi singl već vrata koja je nekonaj odlučila da otvori i zakorači u svet stvaralaštva i autorske umetnosti.

Jana Đorđević p.k.a nekonaj/Photo: Ivana Ivković Pleskić

– “Distanca” opisuje kraj, ali lep kraj, kakav bih poželela i kakav mi se nije desio. Sve je gotovo, ali bilo mi je lepo. Pozitivno gledam na uspomene, malo sam nostalgična, malo mi je žao sto je gotovo, u isto vreme sloboda i DISTANCA mi prijaju. Volim ovu pesmu jer je pesma o ljubavi, a svi želimo tu veliku ljubav koja može da promeni oblik, ali ne i da prestane – izjavila je nekonaj po objavljivanju svog prvog singla “Distanca”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime