KKN slavi 30 godina 24. juna u bašti Kluba studenata tehnike

0
374
Oglasi
Kanda kodža i Nebojša/ Photo: Renato Miškolci (promo, Mascom)
Kanda kodža i Nebojša/ Photo: Renato Miškolci (promo, Mascom)

U toku su poslednje pripreme za slavljenički koncert benda Kanda kodža i Nebojša u petak, 24.juna u KST-u, a repertoar će pokriti svaku fazu i album iz više od tri decenije dugog stvaralaštva benda.

Poseban i drag gost biće Stevan Dimitrijević, prvi bubnjar KKN koji će posle četvrt veka ponovo nastupiti sa grupom, a izvesno je da njegovo gostovanje na koncertu neće biti jedino.

Parampaščad iz Spuža će takođe biti dragi gosti, kao i naravno svi koji se u petak uveče zapute u baštu Kluba studenata tehnike.

KKN, OK Fest 2021/Photo: AleX
KKN, OK Fest 2021/Photo: AleX

Vrata kluba se otvaraju u 22:00 časa, do početka nastupa prisutni će moći da uživaju u izboru omiljene muzike članova KKN, a prognoza vremena najavljuje idealne uslove za rođendansku žurku benda.

Posle bezbroj koncerata, osam albuma, jedne kompilacije i dva koncertna izdanja, a na krilima novog singla “Beton” sa predstojeće ploče, KKN obeležiće svojih prvih 30 godina.

Vraćaju se u prostor u kome su 1992. godine pobedili na Palilulskoj olimpijadi kulture, a potom u narednim godinama i decenijama svirali neke od svojih najvažnijih koncerata – u Klub studenata tehnike.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime