Kit Ričards o planovima za proslavu 60. rođendana Stonesa: Planovi su nam – da ostanemo živi

0
215
Oglasi
Kit Ričard/Photo: facebook@KeithRichards
Kit Ričard/Photo: facebook@KeithRichards

The Rolling Stones bi tek 2022. trebalo da proslave 60. godina postojanja, a GQ je požurio s pitanjem Kitu Ričardsu o tome kakvi su planovi grupe.

– Plan je ostati živ – odgovorio je legendarni gitarista. – Osim toga, u našim godinama… Ne znam. Nisam čuo za bilo kakve planove, ali siguran sam da se nešto radi – nastavio je 76-godišnjak i dodao: – Prvo ću proći ovu godinu i videti kako ćemo se nositi s idućom. Jer mislim da trenutno ima većih problema od proslave rođendana Rolling Stonesa. Iako mi je jako drago što smo svi još uvek ovde, nastaviću koliko mogu.

Ričards je dalje potvrdio da su Stonesi radili na novom albumu za koji kaže da je bio “na pola puta pre nego što je govno pogodilo ventilator”, na temu pandemije korona virusa.

– Pokušavao sam da napredujem u nekoliko stvari, ali ne može puno toga da se učini, osim da se pričeka vakcina – rekao je gitarista.

Ričards se takođe u intervjuu osvrnuo na sopstvenu smrtnost, rekavši da je “svaki dan uživanje”.

– Mislim, ne želim da prkosim ničijim predviđanjima i stvarno me ne zanimaju – dodao je pozivajući se na zapažanje anketara koji već 50 godina predviđaju njegovu smrt. – Crći ću kad crknem – kratko je na to odgovorio Ričards.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime