Killersi objavljuju celokupnu diskografiju na vinilu

0
193
Oglasi
Killers/Photo: facebook@Thekillers
Killers/Photo: facebook@Thekillers

Bend The Killers najavljuje proslavu svoje dugogodišnje ‘ubojite’ karijere objavom celokupne diskografije upakovane u vinyl box set – “The Killers Career Vinyl Box”. Ovo neverojatno kolekcionarsko izdanje, koje će sadržati svih sedam albuma benda iz Las Vegasa, biće dostupno u prodaji od 15. jula.

Verovatno ne postoji bolji način nego započeti ovu epsku kolekciju trostruko platinastim debi albumom “Hot Fuss” (2004.), s kojeg su predstavljeni singlovi “Mr. Brightside”, “Smile Like You Mean It” i “Somebody Told Me”. Drugo studijsko izdanje objavljeno je 2006. pod nazivom “Sam’s Town”, sa singlovima “When You Were Young” i “Read My Mind”.

Ovaj box set naravno ne bi bio potpun bez trećeg albuma “Sawdust” (2007.), koji sadrži obrade, remixe, i ostale raritete benda, među kojima se nalazi i publici uvek draga obrada pesme “Shadowplay” benda Joy Division, kao i “Tranquilize”, nastala u saradnji s Lu Ridom. Točno godinu dana kasnije, u novembru 2008. rokeri su objavili četvrti album “Day & Age”, nastao u produkciji Stjuarta Prisa i samog benda. To izdanje predstavljeno je nezaobilaznim singlovima “Human” i “Spaceman”.

“Live From The Royal Albert Hall” dolazi na dvostrukom vinilu i ekskluzivan je materijal “Career Vinyl Box” izdanja. Ovaj dvostruki album predstavlja The Killerse na vrhuncu njihovih live nastupa, a originalno se 2009. godine našao na DVD-u koji beleži dva energična nastupa u Londonu.

Tri godine kasnije bend je objavio svoj šesti album “Battle Born”, rasprodat u milionima primeraka, a nazvan prema njihovom studiju i (očigledno) prema natpisu koji stoji na zastavi savezne države Nevade. Ovo izdanje dalo je hit singlove “Runaways” i “Miss Atomic Bomb”.

Killers/Photo: facebook@Thekillers
Killers/Photo: facebook@Thekillers

Poslednjim, ali ne manje bitnim izdanjem iz 2017. godine – albumom “Wonderful Wonderful” The Killers su odlučili da stvaraju muziku koja je u skladu s njihovim godinama. Studijski album “Wonderful Wonderful” pravi je pokazatelj gde se bend trenutno nalazi, a u tome im je pripomogao i Mark Nofler, koji gostuje na pesmi “Have All the Songs Been Written”, ali i Džeknajf Li koji je produkcijski uspeo da napravi nešto drugačiji, progresivniji zvuk.

Sadržaj kolekcije “The Killers Career Vinyl Box” dolazi u obliku 180-gramskih vinila, a prikazuje putovanje i napredak benda kroz godine snimanja i nastupa. Iščekivano kolekcionarsko izdanje moguće je naručiti unaperd na službenoj stranici benda.

HL/Izvor:soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime