Kikindski bend DrvoTruo objavio novi singl… Poslušajte “Svih ovih dana”

0
433
Oglasi
DrvoTruo/Photo: facebook@DrvoTruo
DrvoTruo/Photo: facebook@DrvoTruo

Kikindski alt/pop/rock bend DrvoTruo objavio je u peak, 18. juna na svom YouTube kanalu novi singl pod nazivom “Svih ovih dana”.

Muziku, tekst i aranžman uradili su članovi benda, a gostujući muzičar bio je Sebastijan Kerekeš koji je u studiju odsvirao bubnjeve.

Snimanje, miks i produkciju uradio je Ognjen Cvekić tokom aprila i juna, a mastering Ivan Lekić. Video editing – Mina Petrović (Montagetta Studio).

Kako kaže ekipa benda, u narednom periodu planiraju da objave još jedan singl (za mesec dana) kojim će da najave predstojeće koncerte: 17. jul – Suvača Fest Kikinda, 15. avgust – Nišville Jazz Festival, 21. avgust – KC LAB (NS), 27. avgust – Festival uličnih svirača (NS) i u septembru Zrenjanin Zove festival.

To su uglavnom koncerti koju su bili planirani za 2020. na kojima je bend trebalo da promoviše album “Kakav bi ovo bio dan” (2019).

Na koncertima, pored svih snimljenih pesama, bend će da predstavi i 2-3 numere koje pripremaju za studio.

Bend DrvoTruo nastao je pre 11 godina, a članovi su: Jovan Bajkin (vokal, gitara), Srdan Stojanović (violina, prateći vokal), Aleksandar Lipovan (gitare, prateći vokal), Vladimir Vukša (bas) i Sale Banjac (bubnjevi, udaraljke).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime