Kijanu Rivs morao je da nauči potpuno novu veštinu za uvodnu scenu filma “John Wick 4”

0
1310
Oglasi
John Wick 4/Photo: promo
John Wick 4/Photo: promo

Ko kaže da stare pse ne možete naučiti novim trikovima? Kijanu Rivs je poznat po svojim intenzivnim akcionim franšizama, pa čak i sam radi prilično značajnu količinu vratolomija. Posle više od 25 godina u akcionoj igri, pomislili biste da zna sve što se može znati, ali to nije baš tačno. Zvezda “Matrix” franšize morala je da nauči potpuno novu veštinu za “John Wick 4”, i svi jedva čekaju da vide rezultate na ekranu.

Kijanu “namirisao” pravu stvar… Serijal “Džon Vik” uopšte nije trebalo tako da se zove

U intervjuu za novo izdanje za Esquire, Kijanu je otkrio da ćemo moći da vidimo koliko je vešt konjanik jer će njegov lik biti na konju u pustinji, a to mu je bio ozbiljan problem dok se pripremao za film. da bi mogao da postigne neku brzinu na konju. Evo šta je glumac rekao za Speed Star:

– Postoji sekvenca – nadamo se, kucnite u drvo, u “John Wicku 4”,  početna sekvenca. Džon Vik se vratio u pustinju na konju. Nadam se da ću moći brzo da galopiram.

Očigledno svo njegovo prethodno akciono iskustvo nije pripremilo Kijanua Rivsa za jahanje konja takvom brzinom, jer je u istom intervjuu objasnio da je morao da se priprema za scenu unapred.

– Trenirao sam kao lud, valjda će izgledati dobro.

Pogledajte prve scene novog “John Wick” filma… Kijanu Rivs u Berlinu krenuo u akciju

U redu, nećemo moći da vidimo kako Kijanu uči da jaše konja brzinom potrebnom za film, ali videti rezultat njegovog napornog rada biće pristojna utešna nagrada, posebno ako postoji neka akcija u stilu Indijane Džonsa. U svakom slučaju, verovatno nije kao da je zaglavio u odbeglom autobusu sa bombom pričvršćenom za njega.

Očekuje se da “John Wick 4” bude spreman za premijeru krajem prolća sledeće godine, tačnije 27. maja. Obožavaoci Kiajnua Rivsa uopšte ne moraju dugo da čekaju da ga vide ponovo u akciji, pošto se vraća i u Matrxk franšizu u “The Matrix Resurrections”, koji stiže u bioskope i na HBO Max za samo nekoliko nedelja – 22. decembra.

HL/Izvor: cinemablend.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime