Kevinu Spejsiju sad preti doživotna robija? I to nije šala…

0
336
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: screenshot
Kevin Spejsi/Photo: screenshot

Kevin Spejsi optužen je zbog seksualnog napada na trojicu muškarca, zbog čega bi mogao da robija čak 20 godina, a glumac sve vreme kategorički odbacuje ove optužbe. Upravo zbog toga, on se danas našao pred porotom suda i Velikoj Britaniji.

Pred sudnicom u Londonu dočekali su ga brojni predstavnici medija kroz koje su pripadnici obezbeđenja morali da se probijaju da bi glumac došao u sudnicu. Tamo je samo potvrdio svoj identitet i adresu na kojoj živi. Rojters piše da prilikom davanja izjave nije pokazivao emocije.

– Gospodin Spejsi snažno odbacuje sve optužbe u tom slučaju – rekao je njegov advokat Patrik Gibs sudu.

PREOKRET… KEVIN SPEJSI TRAŽI ODBACIVANJE TUŽBE ZA ZLOSTAVLJANJE: SVE JE LAŽ, NIŠTA SE NIJE DESILO!

Gibs je takođe istakao kako je glumac odgovorio na sve optužbe pre tri godine u SAD, te da je u potpunosti sarađivao s istragom.

Ako bude proglašen krivim za seksualni napad, preti mu šest meseci zatvora i novčana kazna, ali drugo delo odnosa bez pristanka moglo bi dovesti i do kazne doživotnog zatvora.

KEVIN SPEJSI UZVRAĆA UDARAC… SUDIJA ODLUČIO: SVI ČLANOVI EKIPE “HOUSE OF CARDS” KOJI GA OPTUŽUJU MORAĆE TO DA URADE – JAVNO

Sud u Londonu je danas odredio američkom glumcu kauciju, preneo je CNN.

Spejsi nosi titulu jedne od najvećih holivudskih zvezda, a otkako su u javnost pojavile optužbe na njegov račun on vodi miran način života.

Pošto su u javnost prvi put isplivale optužbe za seksualno zlostavljanje, Spejsi je izbačen iz TV serije “Kuća od karata” i iz filma “Sav novac sveta”.

EVO KAKO JE KEVIN SPEJSI “SKINUO” FRANJU TUĐMANA… POGLEDAJTE TREJLER

Podsetimo, Spejsi se tereti za četiri tačke optužbe za seksualni napad na trojicu muškaraca, te još jednu tačku za navođenje osobe na učestvovanje u penetrativnom seksualnom činu bez pristanka. Tužioci tvrde da je Spejsi naterao muškarca na oralni seks.

U optužnici se navodi da su se napadi dogodili između marta 2005. i aprila 2013. godine. Uključivali su jednog muškarca koji je sad u četrdesetim i dvojicu koji su u tridesetim godinama,

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime