Kevin Spejsi na sudu: Nisam želeo da priznam da sam homoseksualac, jer mi je otac bio neonacista

0
414
Oglasi
Kevin Spejsi kao Franjo Tuđman/screenshot

U Njujorku je u toku suđenje Kevinu Spejsiju koga je tužio Entoni Rap, tvrdeći da je slavni glumac 1986. godine pokušao da ga seksualno iskoristi kada je imao 14 godina.

Rap pritom traži 40 miliona dolara odštete.

U svom iskazu, Rap je optužio Spejsija za prevaru zato što osvajač Oskara nikada nije otvoreno priznao da je homoseksualac.

KEVIN SPEJSI BEZ MASKE… BRITANCI SNIMAJU DOKUMENTARAC O GLUMCU KOGA ILI MRZE ILI OBOŽAVAJU

U ponedeljak je Spejsi svedočio na sudu u Njujorku i tada je rekao kako zbog svog oca nikad nije otvoreno priznao da je homoseksualac.

– Moj otac bio je beli supremacista i neonacista. Nikada nisam o tome govorio u javnosti – rekao je Spejsi, opisujući svog oca Tomasa Faulera dok je za tvrdnju Entonija Rapa rekao:

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

– Nazvati nekoga prevarantom značilo bi da taj živi u laži. Ja nisam živeo u laži. Samo sam odbijao da govorim o svom privatnom životu.

LICEMERI SVIH ZEMALJA… SLUČAJ “KEVIN SPEJSI” POSVAĐAO DVA VELIKANA FILMSKE REŽIJE

Opisujući svoje odrastanje, Spejsi je rekao kako su se često selili jer mu je otac često bio nezaposlen. Kao dečak, rekao je, bio je prestravljen jer je bio prisiljen da sluša rasistička predavanja puna govora mržnje zbog čega nije dovodio prijatelje u kuću. Kada je ocu rekao da želi da bude glumac on mu je odgovorio “ne budi …..”.

– Ne želim ni da kežem tu pogrdnu reč. Osećao sam sramotu – kazao je Spejsi koji je ustrajao u želji da postane glumac jer je voleo da zasmejava svoju majku Ketlin i zato jer mu je ona usadila ljubav prema filmu.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime