Kevin Spejsi glumi Franju Tuđmana? Slavni glumac stigao u Zagreb na pregovore

0
349
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: printscreen
Kevin Spejsi/Photo: printscreen

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi sleteo je juče u Zagreb gde je došao u posetu poznatom reditelju Jakovu Sedlaru.

Već danima se u hrvatskoj javnosti govori o tome da će Spejsi doći u Zagreb, a aranije je tu informaciju potvrdio i sam Sedlar. Kako pišu hrvatski mediji, reditelj priprema snimanje filma o prvom hrvatskom predsedniku dr. Franji Tuđmanu, a Spejsi bi trebalo da glumi u njemu.

Navodno, Spejsi bi trebalo da tumači baš lik predsednika Tuđmana.

OSUĐEN KEVIN SPEJSI… MORA DA PLATI 31 MILION DOLARA PRODUCENTIMA “HOUSE OF CARDS”

Sedlar je pre nekoliko dana potvrdio da su pregovori sa poznatim glumcem u toku. Tako je 29. decembra otišao u Pariz gde su započeli pregovore, a juče je Spejsi stigao u Zagreb gde bi trebalo da ostane neko vreme. Međutim, još uvek nijezvanično potvrđeno da su Sedlar i Spejsi postigli dogovor oko snimanja filma.

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar ne želi previše da govori o projektu.

– Idemo polako, pregovaramo i to je sve – rekao je Sedlar za Jutarnji list.

Poznato je da on već godinama govori kako mu je želja da snimi film o liku i delu Franje Tuđmana, s obzirom na to da u Hrvatskoj nije snimljen nijedan igrani film koji bi na taj način opisao prvog hrvatskog predsednika.

SRUŠEN KAO KULA OD KARATA… EVO KAKO JE USTVARI I ZAŠTO KEVIN SPEJSI IZBRISAN S HOLIVUDSKE FILMSKE MAPE

Spejsija smo prethodnih godina gledali u ulozi Franka Andervuda, u seriji “House of cards”, političara koji ne zazire ni od čega kako bi napredovao u američkoj politici.

Međutim, njegovo prisustvo u seriji je naglo prekinuto zbog skandala vezanih za seksualno zlostavljalje mlađih muškaraca.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime