Kevin Spejsi bez maske… Britanci snimaju dokumentarac o glumcu koga ili mrze ili obožavaju

0
444
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: Netflix
Kevin Spejsi/Photo: Netflix

Britanski Channel 4 trenutno radi na dokumentarcu koji će se baviti usponom i padom poznatog američkog glumca i oskarovca Kevina Spejsija.

EVO KAKO JE KEVIN SPEJSI “SKINUO” FRANJU TUĐMANA… POGLEDAJTE TREJLER

Dokumentarna serija “Spacey Unmasked” iz dva dela baviće se njegovom karijerom, od početaka na Brodveju, preko statusa velike filmske zvezde, pa sve do optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

Za režiju će se pobrinuti Kira Filips, a prva epizoda pojaviće se nakon što se završe oba suđenja: jedno u Njujorku, zbog tužbi glumca Entonija Repa, a drugo u Velikoj Britaniji, zbog optužbi trojice muškaraca.

– Kevin Spejsi je jedan od najcenjenijih glumaca današnjice. Zbog neospornog talenta je dobio dva Oskara i mnoge druge nagrade. Hvaljen na obe obale Atlantika, uspešno je vodio pozorište “Old Vic” 11 godina i postao jedna od najvažnijih figura londonskog kulturnog života i prijatelj mnogih slavnih. Ovi filmovi će pratiti njegovu priču o optužbama za zlostavljanje i ishodu suđenja – kaže izvršna producentkinja Doroti Bern.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime