Keni nije mrtav objavio novi video singl… Osetite “Vetar“

0
511
Oglasi
Keni nije mrtav/ Photo: Goran Ristić (promo, Mascom)
Keni nije mrtav/ Photo: Goran Ristić (promo, Mascom)

Bend Keni nije mrtav objavio je treći video singl pod nazivom “Vetar” uoči prvog velikog beogradskog koncerta 23. decembra u Amerikani Doma omladine Beograda.

Podsećamo, pre nešto više od mesec dana objavljen je njihov prvi album “Ajmo da plešemo” sa deset pesama, a novi singl zatvara pomenuto izdanje.

“Vetar” je dinamična motivaciona pesma sa pozivom da plešemo na vetru, da gledamo visoko i želimo još jače.

Spot je uradila Tara Gajović u saradnji sa Milutinom Miloševićem. U pitanju je sjajan mladi rediteljski dvojac, predvođen iskusnim direktorom fotografije Dušanom Bartolovićem. Radnja video spota je smeštena u prostor raskošne rezidencije Kneza Pavla.

Ajmo da plešemo, cover/ Photo: Promo
Ajmo da plešemo, cover/ Photo: Promo

Keni nije mrtav jedan je od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, a godinu objavljivanja debi albuma rešili su da obeleže velikim beogradskim koncertom u društvu nekoliko vrlo interesantnih gostiju.

Tokom večeri nastupiće DJ timovi Jutro i Blink uz pratnju maestralnog Đurađa Đuričića za bubnjevima.

– Poslušajte “Vetar“ i pogledajte šta smo to sa Dušanom, Tarom i ekipom spremili za vas. Naučite pesmu i dođite u toplu, ušuškanu salu Amerikana da zajedno skačemo, đuskamo uz konfete, koncert i strava žurku – poručili su članovi grupe Keni nije mrtav.

Album “Ajmo da plešemo“ dostupan je na svim striming servisima, a spot za “Vetar“ možete da pogledate u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime