Keni nije mrtav nam nudi “Šolju tople kafe” na svom prvom live sessionu

0
219
Oglasi
Keni nije mrtav/ Photo: Andrija Mihailović
Keni nije mrtav/ Photo: Andrija Mihailović

Autentični kruševački punk trio Keni nije mrtav, nedavno su objavili prvim singl benda pod nazivom “Venecijaneri”. Ta pesma je ustvari najavni singl prvog albuma Kenija s čijim izdavanjem su momci iz benda odlučili da pričekaju, zbog čega će se isti pojaviti tokom 2021. godine

U duhu praznične euforije, ili bar naznaka iste, i u kostantnom nedostatku koncerata, premijerno na njihovom Youtube kanalu našao se i prvi live session i pesma “Šolja tople kafe”.

Jedan od koncertno najaktivnijih sastava, godinu pre masovnog lockdowna proveo je kao neverending tour life, uporedo spremajući pesme za prvi album. Energična trojka vešto kombinuje čvrsti gitarski zvuk kroz različite muzičke senzibilitete i žanrove, pružajući publici jedinstven koncertni doživljaj.

– Nedostaju nam nastupi. Kao neki vid zamene za to i kontakta sa publikom, pokrenuli smo live sesh. Biće tu svačega, a za početak sviramo pesmu “Šolja tople kafe”, verovatno prvi put za nešto veći broj ljudi.

Ukoliko ste propustili,  tu je i nedavno objavljeni prvi službeni singl benda, spomenuti “Venecijaneri” koji se još nalaze na raznim playlistama širom regiona.

HL/Izvor: novosti.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime