Kejdž je čekao svoju nagradu za životno delo… a onda se na pozornici pojavio – Tom Vejts

0
215
Tom Vejts/Photo: facebook@tomwaits
Oglasi

Tom Vejts se vrlo retko pojavljuje u javnosti pa je njegov dolazak na pozornicu, gde je svom starom prijatelji Nikolasu Kejdžu uručio nagradnu za životno delo na SFFILM u San Francisku, izazvao oduševljenje okupljene publike.

Učešće Toma Vejtsa nije bilo prethodno najavljeno, pa je njegovo prisustvo izazvalo uzdahe a potom i frenetičan aplauz prisutnih.

On ima dizalicu za kola od čistog zlata… Tom Vejts za rođendan Kitu Ričardsu poklonio – poemu

Pošto je izašao na pozornicu u Yerba Buena Center For The Arts, Vejts je govorio o tome kako se on i Kejdž poznaju otkad je Nikolas bio tinejdžer i radio je za Vejtsa kao njegov vozač.

– Bio je isti kao tinejdžer. To je bilo problematično za njegovu porodicu i druge ljude oko njega. Trebalo mu je da se na neki način izrazi kako bi pokazao sav taj svoj talent i jako mi je drago što je sada tu.

Dolazeći na pozornicu Nikolas Kejdž je prethodno pozdravio Vejtsa kao svog ultimativnog muzičkog heroja. Njih dvojica zajedno su glumili u filmu Frensisa Forda Kopole “Rumble Fish” 1983. godine.

U ČEMU JE OVDE FORA…? Džek Vajt tvrdi da mu je Tom Vejts prošle nedelje – ukrao sat

Tom Vejts, koji je juče proslavio 74. rođendan, u junu je povodom 50. godišnjice, objavio slavljeničko reizdanje svog debitantskog studijskog albuma “Closing Time”, što je usledilo ubrzo posle izjave njegovog agenta Pola Čarlsa da je Vejts ponovo počeo da stvarati, ali nikakvi detalji o bilo kakvoj potencijalnoj novoj muzici još nisu objavljeni.

U svakom slučaju, srećan rođendan gospodine Vejts,

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime