KBO! koncertom u rodnom Kragujevcu slave 40 godina na sceni

0
579
KBO (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Bend KBO! koncertom u svom rodnom gradu, Kragujevcu, obeležava jubilej – punih 40 godina postojanja i aktivnog rada na muzičkoj sceni. Ujedno, biće ovo i koncertna promocija novog studijskog albuma pod nazivom “100%” koji je izašao u martu ove godine na CD i LP nosaču zvuka.

Kultni kragujevački bend KBO! objavio novi album… Koliko je sigurna ova informacija? 100%

Bend KBO! osnovan je daleke 1982. godine u Kragujevcu. U ovom trenutku ovo je najstariji aktivni srpski punk bend i jedan od najstarijih punk/hc bendova sa ex-YU prostora. Sve ove godine KBO! je imao neprekidne koncertne aktivnosti širom bivše Jugoslavije i Evrope. Isto je toliko godina studijskog rada iza čega stoji i 14 objavljenih studijskih albuma.

Danas su KBO!: Saša Vujić Vuja – frontmen i osnivač benda/glavni vokal/gitara, Vojin Ratković Voja – bubnjevi i Ivan Ivezić Iveza – gitara/prateći vocal.

KBO! RECEPT ZA OPSTANAK NA SRPSKOJ SCENI: Ništa na silu i po svaku cenu

– Pozivamo sve da u subotu, 12. novembra da sa nama u autentičnom prostoru Čaurnice Kneževog arsenala proslavite jubilej i uživate uz stare i nove hitove – poručili sui z KBO! pred ovaj nastup i najavili specijalne goste na koncertu, lokalnu podršku, bend LUR (Ludak u razvoju) koji garantuju dobru i žestoku svirku i podizanje atmosfere na nivo koji dolikuje ovakvom jubileju.

Ulaz je besplatan.

Organizator koncerta je Dom omladine Kragujevac, a pokrovitelj koncerta Grad Kragujevac.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime