Kakva moćna ekipa… Mik Flitvud objavio live verziju pesme “Rattlesnake Shake”, a uz njega… Stiven Tajler i Bili Gibons

0
377
Oglasi
Mik Flitvud, Bili Gibons, Stiven Tajler/Photo: printscreen
Mik Flitvud, Bili Gibons, Stiven Tajler/Photo: printscreen

Kultni muzičar Mik Flitvud objavio je live verziju pesme “Rattlesnake Shake”, a u snimanju pesme su učestvovali pevač Aerosmitha Stiven Tajler i Bili Gibons iz ZZ Topa.

Izvorno je pesma objavljene davne 1969. godine na albumu “Then Play On”, a sada je dobila moderno “osveženje” u vidu suradnje s dvojicom vrhunskih muzičara.

Ko kaže da matorci pojma nemaju… Pogledajte viralni video Mika Flitvuda na Tik Toku

Pesma je snimljena na koncertnom događaju prošle godine u spomen na Pitera Grina, preminulog člana Fleetwood Maca. Osim trojice muzičara, na koncertu su učestvovali i Dejvid Gilmur iz Pink Floyda, Noel Galagher iz Oasisa, Pit Tauzend iz grupe The Who i bivši basista Rolling Stonesa Bil Wajmen.

Ova pesma naći će se na albumu “Mick Fleetwood & Friends Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac” koji će biti objavljen kao ekskluzivni box set, a i dostupan u više formata. Najopsežnije izdanje svakako će biti “The Super Deluxe edition” koje će imati 4 ploče, dvostruki CD, Blu-ray izdanje i knjižicu od 20 stranica. Sva fizička izdanja biće dostupna od 30. aprila za kupovinu.

HL/Izvor: soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime