KAKAV LINE-UP NA KONTAKT KONFERENCIJI 2019: Partibrejkersi, Eyesburn, Goblini, Zoster, Urban&4 i još…

0
213
Oglasi
Urban&4/Photo: AleX
Urban&4/Photo: AleX

Treće izdanje Kontakt konferencije biće održano od 20. do 23. marta, tradicionalno u Cetinjska art’n’music districtu, ali i u Hali sportova Ranko Žeravica.

Muzička industrija je rastuća privredna grana u kojoj je sve više profesionalnih delatnika, ne samo entuzijasta, kako se to nekada smatralo. Vremenom postaje sve važniji adut za privredni razvoj regiona.

Kontakt konferencija je 2016. godine proizišla upravo iz te potrebe: umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.

Za samo dve godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovao isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a posetilo ga je skoro 8.000 ljudi.

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja. Njima će se baviti treće izdanje Kontakta najavljeno, tradicionalno, za mart – od 20.03. do 23.03.2019. održaće se u Cetinjskoj ulici, koja će i dalje ostati baza Kontakt priče, s tim što se ove godine širi i na Halu sportova Ranko Žeravica.

Kao i prethodnih godina, muzički program otkrivamo prvi, i to njegov najekskluzivniji deo. A budući da su tu imena kao što su Partibrejkers, Eyesburn, Goblini, Zoster, Urban&4… program ne samo da može da se nazove ekskluzivnim, već zahvaljujući njemu ljubitelji koncerata #Kontakt2019 već nazivaju festivalom jedinstvenog line up-a.

HL

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime