Kad se strah uvuče u kosti… Pogledajte zašto spot za novu pesmu Rammsteina “Angst” već ima 6 miliona pregleda

0
314
Oglasi
Rammstein - Angst/screenshot
Rammstein – Angst/screenshot

Legendarni nemački industrial bend Rammstein objavio je prošle nedelje svoj dugoočekivani album “Zeit”, a jedna pesma se posebno istakla i na streaming servisima i na forumima.

RAMMSTEIN OBJAVILI BEHIND THE SCENES FOTOGRAFIJE SA SNIMANJA KONTROVERZNOG SPOTA “ZEIT”…

Reč je o pesmi “Angst” (strah), koju su nemačke metal ikone propratile zaista “ludačkim” videom. U njemu ima svega i svačega – od maničnih navijačica, izbeglica okruženih žičanom ogradom, do koreografskog guranja kosilice. To je moglo doći samo iz umova Rammsteina, koji nikada ne propuštaju da isporuče bombastične vizuale koji prate njihove jednako intenzivne pesme.

Rammstein - Angst/screenshot
Rammstein – Angst/screenshot

“Angst” je strukturisana oko čvrstog centralnog rifa, a zloslutni refreni i upečatljivi duboki glas frontmena Tila Lindemana upotpunjuju čitvo iskustvo.

Pesma na Youtubu ima već skoro šest miliona pregleda. Kao i uvek, iako se u spotu može pronaći nekoliko tema koje nude višeznačje inače naizgled jednostavnom tekstu, jedna se lako prepoznaje – strah od izbeglica, strah od crnog čoveka zbog koga zalizani beli čovek u prsluku i kaki pantalonama diže zidove, postavlja kamere, opasava se žicama i fanatično puca. Samo da bi sam propao kroz svoju tvorevinu.

SINGLOM I SPOTOM ZA “ANGST” RAMMSTEIN ZVANIČNO PREDSTAVILI OSMI ALBUM “ZEIT”… DA VIDIMO ŠTA SMO TO ČEKALI TRI GODINE

Pomalo netipično za bend, produkcija i miks pesme daju blagu prednost gitarskim rifovima spremnim za stadion. Fanovi pišu kako jedva čekaju da ovu pesmu čuju uživo na predstojećoj turneji Rammsteina.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime