Kad se Džoel i Eli probijaju do Doma zdravlja u Futogu… Domaća parodija za “The Last of Us” je hit na netu

0
489
The Last of Us Serbian Version/Photo: screenshot YouTube @MilosMilakovic
Oglasi

“The Last of Us” je najveći televizijski hit u svetu ove godine, i normalno je da dobijemo niz parodija na ovu priču, ali nas je iznenadilo i oduševilo to što je ova serija dobila i svoju srpsku Youtube verziju.

Miloš Milaković je duhoviti jutjuber kog smo zapamtili kao talentovanog i glasnog tipa iz ekipe “Dnevnjaka”. On već neko vreme na svom kanalu snima skečeve kako retko ko kod nas to radi, i koje više liče na ono šta na zapadu očekujemo od popularnih “Saturday Night Live” i “Adult Swim” programa.

Kako se vama svideo kraj serije “Last Of Us”? Jer, fanovi su baš podeljeni…

Ako je nešto zajedničko za sve njegove dosadašnje klipove onda je to sprdanje na račun svih lokalnih pojava, običaja i čestih gluposti koje svi vidimo i znamo. Tako je rešio da globalni fenomen kao što je ova HBO serija prevede na domaću varijantu.

Ona dolazi…? Tvorac serije “The Last of Us” najavio novu sezonu zagonetnom fotografijom

U klipu vidimo Džoela i Eli, ali kako idu ka Domu zdravlja u Futogu, naleću na zaražene i nadražene, dok izbegavaju između ostalog i šampinjone kao i sve gljive, i glupe, pardon apstraktne viceve koji možda mogu više da dođu glave od zombija. Naravno, uz komentar i na to kakve bi savete Eli dobijala na račun svoje seksualnosti u Srbiji. Pored Milakovića, u klipu se pojavljuju i Milica Lukić, Nikola Škorić i Marko Dorić.

Šta kaže nauka? Koliko je realna pandemija kao u seriji “The Last of Us”…

Prve reakcije interneta su više nego pozitivne. Ljudi mahom hvale pre svega profi produkciju za koju pretpostavljaju da je rađena bez nekog jačeg budžeta, a opet izgleda više profi nego gomila domaćih serija. Mnogi žele da vide i druge strane serije sad u ovom ruhu, ali i što da ne, neku domaću seriju poput “Južnog vetra” u američkom fzaonu.

Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

Za kraj ipak se ističe onaj koji kaže da ovaj čovek zaslužuje mnogo više od Youtube kanala i to je velika istina, jer Miloš Milaković se bavi na poptuno drugačiji način humorom od ostatka komičara sa ovih prostora, gde uspeva da progovori o onome što svi znamo i razumemo ali i na takav način da oda poštovanje i omaž svetskim serijalima koje ipak voli samo određena niša fanova kod nas. Takoreći spaja najbolje od oba sveta.

HL/Izvor: citymagazine.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime