Kad mirna plovidba postane oluja… LP Duo u atmosferičnom “Mayday! Mayday! Mayday!” videu

0
290
Oglasi
LP Duo/Photo: universal promo
LP Duo/Photo: universal promo

Samo dve nedelje posle objavljivanja muzičkog videa za numeru “The Beginning”, LP Duo predstavlja još jednu audiovizuelnu poslasticu.

Reč je o videu za kompoziciju “Mayday! Mayday! Mayday!” koja je deo albuma “Dead Sea” – drugog studijskog izdanja koje je duo komponovao, izveo i producirao za klavire, hibride i sintisajzere. Kao i do sada, za režiju spota zaslužan je vizuelni umetnik, dizajner, filmski stvaralac i muzičar Laslo Antal.

LP DUO SINGLOM “UP TO THE HILLS“ NAJAVLJUJE NOVO STUDIJSKO IZDANJE

– I naizgled mirna plovidba može postati oluja. Posle prve polovine kompozicije u kojoj dominira dijalog klavira, pojavljuje se zvuk sintisajzera koji nas vodi ka razrešenju. Kompozicija koja je imala više svojih života i drugačijih aranžmana, ovog puta pred vama u aranžmanu za dva klavira i sintisajzere – rekli su Sonja Lončar i Andrija Pavlović o izdanju.

LP Duo turneja na kojoj publika ima priliku da uživo čuje izvođenje kompozicija sa novog albuma je u punom jeku, a ovog meseca su na redu nastupi na umetničkim festivalima “Mermer i zvuci” u Aranđelovcu, “Arte Piano” u Italiji i “ARLEMM” u Arilju.

Pogledajte spot za “Mayday! Mayday! Mayday!”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime