Kad Klint Istvud hvali: O Tomu Kruzu će se pričati i za sto godina…

0
328
Klint Istvud/Photo; YouTube printscreen
Oglasi

Klint Istvud je verovatno najcenjenija živa legenda Holivuda. Tokom vi[e od 60 godina koliko je proveo pod svetlima reflektora slavni glumac je proširio vidike i postao producent i reditelj, što mu je donelo četiri Oskara i četiri Zlatna globusa. Iako ima 93 godine i dalje je aktivan i trenutno radi na svom poslednjem filmu “Porotnik”.

Nema penzije za prave kauboje… Klint Istvud režira novi film u 93. godini

Kameron Krou, čuveni reditelj koji stoji iza filmova kao što su “Džeri Megvajer” i “Vanila Skaj”, dobio je priliku da razgovara sa holivudskim veteranom i sazna koji su njegovi omiljeni glumci.

Klint Istvud strogo poštuje samo 3 životna pravila… Jedno od njih je prilično kontroverzno

– Jednom sam sreo Klinta Istvuda. Razgovarali smo o Krisu Penu jer je sa njim radio na filmu “Pale Rider”. Rekao je da je to neverovatan tip i iz nekog razloga smo došli do Toma Kruza. Rekao mi je da će se ljudi i za 100 godina osvrtati na ovu generaciju filmova, a da će glumac koji će se isticati više od bilo kog drugog biti upravo Kruz – ispričao je Krou, prenosi index.hr.

Tom Kruz/Photo: movie printscreen

Reditelj se slaže sa Istvudom i smatra da je Tom zaista sjajan glumac koji se potpuno daje za svaku ulogu.

– On vam daje opus koji je bogat i ličan. Sebe daje za svaki film. Ne plaši se čak ni da priču napravi ličnom. Najbolji primer je “Oblivion” – dodao je redatelj.

Tom Kruz želi da snima “Nemoguću misiju” i sa 80: Hoću da budem legenda, kao Harison Ford…

“Oblivion” Džozefa Kosinskog je postapokaliptično ostvarenje koje nije oduševilo kritičare i filmofile.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime