Kad kažeš diva, misliš Odri Hepbern… Snima se TV serija “Audrey” o životu slavne holivudske glumice

0
552
Oglasi
Odri Hepbern/ Photo: youtube.com printscreen
Odri Hepbern/ Photo: youtube.com printscreen

Život Odri Hepbern, jedne od najvećih zvijezda starog Holivuda, i dalje intrigira javnost čak i posle skoro tri decenije od njene smrti.

Od uspona do svetske zvezde i humanitarnog rada kao ambasadora dobre volje UNICEF-a do dugogodišnjeg partnerstva sa modnim dizajnerom i aristokratom Iberom de Živanšijem, život ove oskarovke bilo je do sada predmet mnogih dokumentarnih filmova.

Ali sada, prvi put, na male ekrane stiže TV serija “Audrey”. Dramsko ostvarenje, koje počinje detinjstvom slavne glumice u Evropi i prati njeno putovanje do legendarne filmske dive, potpisuje Žaklin Hojt.

Holt je autorka i producent brojnih dramskih TV serijala uključujući  “The God Wife” i “Dietland”, kao i najnoviju “The Underground Railroad”.

Odri Hepbern/ Photo: youtube.com printscreen
Odri Hepbern/ Photo: youtube.com printscreen

Biografska serija biće zasnovana na materijalu “Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen”, koji je bio delom kuvar i foto-knjiga. Njegovi autori su Luka Doti, sin slavne glumice, i Luiđi Spinola, novinar i pisac.

Iako su detalji o radnji, ali i tome koju ćemo glumicu gledati u ulozi Odri, i dalje pod velom tajne, serija koja će biti snimljena u saradnji sa italijanskim producentskim kućama “Wildside” i “Fremantle”, razotkriva “formativne godine” slavne glumice i donosi neispričane priče o jednoj od najvećih holivudskih ikona.

Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime