KAD HUMANI VIPOVCI PEVAJU KARAOKE… Pobednik Ivan Tomić nagradu dao za Liceulice

0
479
Oglasi

foto-nele-kaiman-18Glumac Ivan Tomić vrhunskim glumačko-pevačkim nastupom “oduvao” je konkurenciju, oduševio žiri i zasluženo pobedio na takmičenju Humanitarne IMMO VIP karaoke koje je održano u Immo Centru na Novom Beogradu.

Pobednik je odlučio da donaciju od 50.000 dinara pokloni organizaciji Liceulice, koja realizuje praktične programe direktne podrške marginalizovanim grupama, sa ciljem njihove veće ekonomske, kulturne i socijalne uključenosti.

POGLEDAJTE POBEDNIČKI NASTUP IVANA TOMIĆA:

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, ni ovog puta nije bilo pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca koji su došli da se dobro zabave, pruže dobar provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

image-0-02-04-3a8a7ab5871f7d5d0c381a835ef560dcbd438a5eb7a6f847e387fef9f9dfc1b2-v-2Uz sjajni Blah Blah bend mikrofone su ukrstili glumci Nevena Šarčević i Ivan Tomić, TV lica Drina Pešić, Ksenija Bujisić, Filip Ivanjac i Jelena Petković (koja je, iako u podmakloj trudnoći, imala sjajan nastup uz podršku člana žirija Filipa Pata), promoter zdravog života Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud, ekipa TV emisiej Desetka predvožena Danijelom Boračev, kao i pisac Nina Rajković.

foto-nele-kaiman-4Sastav žirija bio je, u najmanju ruku, spektakularan. U pevačkim “akrobacijama” takmičara uživali su pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, legendarni Neša Galija, kreatorka Suzana Perić sa ćerkom Tifani, glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, producent Petar Boračev sa ćerkom Nikol, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, kao i neizbežna i sveprisutna Nada Macura.

Za kraj, pobednik i antipobednik, Ivan Tomić i Dr Filgud otpevali su sjajan duet “Jer ti se ljubiš…”, uz podršku najmlađih članica žirija.

img_4032Kao i uvek, uz Humanitarne VIP karaoke bio je i brend Dove Derma Spa, a program su vodili Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime