Jura Stublić i Film zakazali i drugi koncert u Amerikani… Vi, prekrasni ljudi… vidimo se 15. marta u DOB-u

0
230
Oglasi
Jura Stublić & Film/ Photo: Željko Jelenski
Jura Stublić & Film/ Photo: Željko Jelenski

Jura Stublić i njegov Film posle prvog rasprodatog koncerta 29. februara u Amerikani, zbog velikog interesovanja publike održaće 15. marta i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda.

Zagrebački Film upečatljivo je debitovao albumom “Novo! Novo! Novo! Još jučer samo na filmu a sada i u vašoj glavi“ (1981), sa kog su se brzo izdvojile pesme “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Moderna djevojka” i “Neprilagođen”, a usledio je ubrzo i eksplozivni koncertni mini album “Film u Kulušiću Live!” (1981).

Stublićeva nesvakidašnja sposobnost da zaintrigira i napravi hit došla je do punog izražaja u gitarski poletnoj “Boje su u nama” i dirljivoj “Mi nismo sami” sa albuma “Sva čuda svijeta” (1983), na koje se podjednako upečatljivo nadovezuju himnična “Pjevajmo do zore” i setno poetična “Signali u noći” (sa istoimenog albuma iz 1985).

Jura Stublić & Film/ Photo: Željko Jelenski
Jura Stublić & Film/ Photo: Željko Jelenski

Posle promene postave benda, sada pod imenom Jura Stublić i Film stižu “Sjećam se prvog poljupca”, “Srce na cesti” (“Sunce sja”1987), “Ljubav je zakon”, “Dobre vibracije” i “Rob ljubavi” sa “Zemlje sreće (1989), a potom stižu “Hrana za golubove” (1992) i kompilacije “Greatest hits Vol.1” (1994), “Greatest hits Vol.2” (1996) i “Sve najbolje” (2001), sa nekim ponovo snimljenim starim pesmama. 

Ulaznica za drugi koncert Jure i Filma 15. marta po ceni od 1500 dinara možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona. Na dan koncerta 15. marta, ako ih ostane, cena učaznice će iznositi 1700 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime