Još nemaju uslove za Rock Hall, ali su Disturbed dobili sledeću najbolju stvar…

0
220
Disturbed/Photo: press promo
Oglasi

Disturbed još ne ispunjavaju uslove Rock Hall, ali su zato žestoki metalci dobili sledeću najbolju stvar – ključeve Tinley Parka.

David Draman i Co. bili su prisutni na svečanoj primopredaji, kada je njihova turneja Take Back Your Life Tour prekinuta u sredu (30. avgusta) zbog koncerta na njihovom starom stadionu, amfiteatru Credit Union 1 u Tinley Parku, u Ilinoisu.

Frontmen Disturbed sa bine izvređao Votersa: J*** se, Rodžere, i ti i tvoji nacisti

“Kakva neverovatna čast primiti ključ grada u našem rodnom gradu!”, stoji u saopštenju benda na društvenim mrežama. “Hvala gradonačelnici Tinley Parka, Kolin Saliven i svim poslanicima i članovima odbora za ovaj sentimentalni trenutak”.

Hard rokerima je uručen ključ u ime odbora Villagea i Village of Tinley Park, stoji u poruci koju je Saliven objavila na društvenim mrežama.

Osnovan 1994. Disturbed su bend teške kategorije na Billboardovoj listi 200, s pet naslova broj 1 koji se protežu od “Believe” (iz 2002.), uključujući “Ten Thousand Fists” (2005), “Indestructible” (2008), “Asylum” (2010) i “Immortalized” (2015).

Osmi i najnoviji album benda, “Divisive” iz 2022., zauzeo je 13. mesto na Billboardovoj listi 200 svih žanrova, što je jedno od njihovih 11 prisustva na ovoj listi.

Pevač Disturbed se rasplakao na sceni: Zbog zavisnosti i depresije, umalo sam se pridružio Beningtonu, Kornelu i Vajlandu…

U isto vreme, “Divisive” je bio na vrhu Billboardove Top Hard Rock Albums i Top Alternative Albums liste, njihov peti i šesti broj 1 na tim listama. Samo dva izvođača imaju više mesta broj 1 na top hard rock albumima od Disturbeda: Five Finger Death Punch i Pearl Jam, sa po sedam.

Ranije ovog meseca, pesma “Unstoppable” popela se na 1. mesto Billboardove Mainstream Rock Airplay liste, što je 12. lidersko mesto kvarteta. S tim podvigom, Disturbed se izjednačio na peto mestu liste u njenoj 42-godišnjoj istoriji, uz Foo Fighterse, Godsmack i Metallicu. Shinedown vodi u ovoj kategoriji sa 18 pesama na broju 1.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime